HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Pensiunea Danubia

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Cazare Pensiunea Danubia Mehedinti Eselnita Lunca Dunarii

Contact Cazare

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

TAXI in zona

taxi TAXI Mehedinti
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Mehedinti
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Mehedinti
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Mehedinti
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Agentie de Turism

Agentie turism Mehedinti
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Mehedinti
contacteaza-ne pentru oferta promovare

download aplicatie gratuita android
download aplicatie gratuita ios

Cazare Pensiunea Danubia - Pensiuni Lunca Dunarii

Cazare Pensiunea Danubia: aceasta pagina este dedicata unitatii de cazare Pensiunea Danubia ce ofera cazare, este inscrisa pe hvp in categoria Pensiuni, zona turistica Lunca Dunarii, in judetul Mehedinti, localitatea Eselnita Str. Dunarii, nr. 980A

Descriere unitate cazare

Pensiunea Danubia este situata pe Clisura Dunarii, in localitatea Eselnita care practic marcheaza inceputul defileului Dunarii ce se intinde pana aproape de Moldova Noua.Fiind situata pe drumul national 57, puteti ajunge la pensiunea noastra dinspre Moldova Noua sau cel mai probabil prin Orsova, daca veniti pe drumul European 70 dinspre Drobeta Turnu-Severin. Drumul este in general bun, dar sfatul nostru este sa conduceti cu atentie deoarece pe anumite portiuni se lucreaza intens la refacerea lui. Drumul este destul de circulat facand legatura intre Drobeta Turnu-Severin si Timisoara, pe acest traseu aflandu-se multe obiective importante, atat turistice cat si administrative.
Uitati de toate acestea odata ce va apropii de destinatie, atunci cand drumul, pret de cativa zeci de kilometri, urmeaza malul Dunarii. Treceti de impresionantul baraj Portile de Fier (foarte frumos ziua, dar cu adevarat spectaculos noaptea!), mai apoi de linistitul oras Orsova, si dupa inca 10 minute si cateva "Uaaau"-uri ati ajuns la pensiunea noastra.Nu va faceti griji! Pensiunea noastra are destule locuri de parcare cat pentru toti oaspetii.

mediat ce ajungeti, personalul nostru va asteapta cu bratele deschise. Ne miscam repede si va cazam imediat, pentru ca stim ca ati avut parte de un drum lung.

Camerele noastre sunt spatioase si confortabile si, cu exceptia uneia singure, toate camerele au vedere catre Dunare. Geamuri mari care dau in balcoane mari pline de flori, de unde puteti admira Clisura. Daca doriti, lasati draperia trasa si dimineata, cand soarele rasare de dupa muntii de pe malul sarbesc, primele raze de soare vor intra in camera... probabil cel mai simpatic ceas desteptator din dotarea pensiunii :).

Cat pe ce sa uitam: camerele sunt dotate cu lcd-uri si televiziune satelit, aer conditionat, iar baile cu cabine hidromasaj, feon, etc.

Odata ce v-ati cazat, cel mai probabil, veti dori sa va potoliti foamea dupa un drum lung. Puteti lua masa pe terasa noastra (ce se afla chiar pe malul Dunarii) sau la restaurantul de la parterul pensiunii. Aici va asteptam cu un meniu bogat, din care nu lipseste bine-nteles pestele de Dunare! Peste la gratar sau prajit, saramura si nu in ultimul rand probabil cel mai bun bors de peste pe care l-ati mancat vreodata(si nu o spunem noi, ci oaspetii nostri)!Sau poate pur si simplu vreti sa va asezati ponton, noi sa va servim cu o cafea sau o bere rece, iar dumneavoastra sa va bucurati de liniste si de frumusetea imprejurimilor...