HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Intrebari frecvente


Odin Media iti ofera posibilitatea sa-ti promovezi afacerea ta de turism  in paginile portalului HVP.ro. Poti veni astfel in intampinarea turistilor printr-o prezentare concisa si convingatoare a ofertei tale, cu poze detaliate si informatii utile.

1.Ce afaceri se pot promova pe portalul HVP.ro?

Putem promova in paginile siteului orice afacere din domeniul turismului: hoteluri, vile, pensiuni, cabane, moteluri, hosteluri, camping-uri, apartamente si garsoniere in regim hotelier, parcuri de distractii, statiuni, partii ski etc

2.Unde si cum va aparea afacerea mea?

  1. Va aparea sub forma unei pagini, cu album foto, cu harta google detaliata a zonei unde se afla, cu informatii de contact (telefon, email, website), facilitati oferite, descrierea afacerii, oferte   speciale si va fi afisata in zona turistica din care face parte (exemplu: o afacere din Targoviste va aparea in zona turistica Muntenia).
  2. Atunci cand un vizitator este interesat de un obiectiv turistic din aceasta zona turistica, i se vor prezenta si unitatile de cazare inregistrate pe portal aflate in zona obiectivului turistic). Asadar prin inregistrarea pe acest portal veti fi prezenti nu doar cu propria pagina ci si cu poza principala a afacerii dvs (care este un link catre pagina afacerii dvs) in lista celor peste 2000 de obiective turistice din Romania.
  3. Atunci cand un vizitator este interesat de un eveniment ce va avea loc sau s-a desfasurat, vor fi prezentate si unitatile de cazare/afaceri din domeniul turismului din locatia evenimentului.
  4. Afisarea afacerii pe o harta google, in cazul in care un potential client alege parcurgerea unei distante din punctul A in punctul B, iar locatia dumneavoastra se afla pe traseul ales de el.
  5. Afacerea dumneavoastra, in cele 4 sectiuni ale portalului (unitati cazare, obiective turistice, evenimente, ruta) este cu siguranta, teoretic, de 4 ori mai vizibila decat promovarea pe alte site-uri dedicate turismului, unde afacerile sunt prezentate doar in sectiunea "cazare/unitati cazare/etc".

3.Cum se face inscrierea pe portal?

Inscrierea se face manual de catre noi, tocmai pentru a pastra acuratetea informatiilor, orice modificari solicitate de dvs. se realizeaza in 24h.

Prin plata facturii pro forme se considera ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare ai site-ului.

4.Cat costa o astfel de promovare?

Noi chiar promovam turismul romanesc ...

Oferim gratuit la inscriere, carti de vizita(format electronic) concepute de noi cu datele afacerii dumneavoastra.

Oferim gratuit la inscriere flyer(format electronic) conceput de noi pentru dumneavoastra, pentru promovarea afacerii.

Tariful pentru inscrierea unei afaceri in domeniul turismului (hotel, pensiune, vila, cabana, motel, hostel, camping, garsoniera, apartament, etc.) este de:

Preturi promovare:

  • 150 ron / 12 luni 
  • 200 ron / 24 luni
  • 250 ron / 36 luni