HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Beneficii


 1. afisarea unitatii dumneavoastra in 4 sectiuni diferite (unitati cazare, obiective turistice, evenimente, calculeaza ruta), pe 2 portaluri in acelasi timp( HoteluriVilePensiuni.ro si HVP.ro) fapt care ne confera unicitate pe piata, fiind singurul portal de turism care va ofera acest avantaj.
 2. pagina unitatii dumneavoastra este unica in site, personala si fara alte reclame
 3. link personalizat ( www.hvp.ro/nume-unitate-cazare si www.HoteluriVilePensiuni.ro/nume-unitate-cazare )
 4. suntem prezenti si activi pe retelele sociale si nu ratam nici o ocazie de a promova partenerii nostrii, pentru ca da, acceptand propunerea noastra deveniti partenerul nostru, mai mult decat un simplu client.
 5. promovam si incurajam turismul romanesc.
 6. costul unui abonament este 200 ron­/ an , este echivalentul unei nopti de cazare in medie la unitatile turistice din tara, cu siguranta folosind aceasta metoda de promovare va veti recupera investitia la primul turist care se va caza la dumneavoastra. Asadar 1 an abonament = o noapte cazare
 7. prezenta unitatii dumneavoastra pe portalul nostru nu trebuie privita ca o cheltuiala, trebuie privita ca o investitie, o investitie in imagine, pentru promovarea unitatii de cazare intr-un un mediu care este cel mai folosit: INTERNETUL.
 8. pentru 90 de ron aveti la dispozitie o echipa intreaga gata sa lucreze pentru dumneavoastra: lasati-ne pe noi sa ne ocupam de SEO (search engine optimization), SEM si toate lucrurile tehnice, dumneavoastra trebuie DECAT sa ii primiti pe turisti.
 9. prezenta pe un portal de turism accesat de peste 60.000 de vizitatori/luna
 10. primesti (electronic) carti de vizita concepute de designerii nostri, la inscrierea in portal.
 11. detalii complete si poze din fiecare locatie.
 12. Calculeaza ruta este o facilitate unica pe piata online romaneasca. Turistul isi poate calcula drumul iar la destinatie prezentam toate unitatile de cazare promovate.

 

STATISTIC: peste 83% din cei care rezerva locuri de cazare isi cauta informatii pe INTERNET despre cazare

Cum poti inscrie o unitate de cazare?

Te rugam sa folosesti una din metodele urmatoare:

1. completeaza cat mai multe informatii pe formularul de inscriere: http://www.hotelurivilepensiuni.ro/website/adaugare-unitate-cazare

2. puteti folosi formularul de contact