HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Rent a Car Mehedinti

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Inchiriaza masina Mehedinti

Rent a Car Mehedinti

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

Descriere Ford Plus Auto

Plusauto a fost înfiinţată în 1992 având ca principală activitate montarea alarmelor auto. În 1999 Plusauto devine dealer Ford pentru Craiova, însă, showroom-ul avea posibilitatea expunerii a doar 3 autoturisme şi exista un număr de 2 angajaţi.
În prezent Plusauto  numără peste 80 de angajaţi care sunt gata să ofere cele mai înalte standarde Ford.
In anul 2005 se inaugureaza primul complex la standarde Ford in Craiova. Pe o suprafata de 4000 mp din care 394 mp reprezintă suprafaţa construită a showroom-ului si 650 mp alocaţi service-ului, isi desfasoara activitatea 45 de persoane care asigura toate serviciile auto: vanzari, service cu departament de mecanica, tinichigerie-vopsitorie, relatii clienti, asigurari,etc. 
11 decembrie 2007. Plusauto inaugurează o investiţie în valoare de 1.200.000 euro într-un complex Ford în Slatina.
Amplasamentul are o suprafaţă totală de 10.000 mp, din care 364 mp reprezintă suprafaţa construită a showroom-ului, 396 mp sunt alocaţi service-ului, iar 600 mp sunt destinaţi spaţiilor de parcare.
Investiţia în acest nou complex Ford (showroom şi service) a presupus construirea unor facilităţi care răspund celor mai înalte exigenţe cu care producatorul de automobile şi-a obişnuit clienţii.
Showroom-ul gazduieste un număr de 7 automobile, iar service-ul dispune de un departament de diagnoză mecanică şi electrică si de un departament de tinichigerie-vopsitorie care operează cu materiale ecologice.
Asistenţa acordată clienţilor este asigurată de 15 de angajaţi in prezent.