HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Rent a Car Caras Severin

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Inchiriaza masina Caras Severin

Rent a Car Caras Severin

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

Descriere Auto Rent Cosmos

Auto Rent Cosmos ofera servicii de inchirieri masini in Caransebes, Resita si toata zona Caras-Severin la cele mai bune preturi. Puteti alege dintre o gama variata de auto, toate fiind dotate cu aer conditionat si cu ultimele sisteme de securitate - pentru ca Dumneavoastra sa va simtiti in siguranta. Parcul de masini folosit de Auto Rent Cosmos este format din autovehicule noi, din gama Fiat, Renault, BMW, Dacia, masinile fiind intretinute conform standardelor producatorilor.
Inchirierea masinilor se poate realiza online, prin intermediul site-ului sau la numerele de telefon +40 0255 511 111 sau +40 0752 098 800. Documentele necesare pentru inchirierea unei masini sunt: o copie dupa cartea de identitate si o copie dupa permisul auto.
De asemenea se plateste o garantie, in functie de tipul masinii. Garantia se restituie la predarea masinii in aceeasi moneda in care a fost depusa. Auto Rent Cosmos ofera promotii in fiecare luna. Astfel pretul unei masini de inchiriat variaza in functie de tipul masinii, de durata inchirierii si bineinteles, de promotiile existente. Auto Rent Cosmos doreste sa ofere cele mai bune servicii de inchirieri auto in Caransebes.