HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Pensiunea Roua de Munte

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Cazare Pensiunea Roua de Munte Caras Severin Baile Herculane Cazanele Dunarii

Contact Cazare

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

TAXI in zona

taxi TAXI Caras Severin
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Caras Severin
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Caras Severin
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Caras Severin
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Agentie de Turism Caras Severin

Agentie turism Caras Severin
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Caras Severin
contacteaza-ne pentru oferta promovare

download aplicatie gratuita android
download aplicatie gratuita ios

Cazare Pensiunea Roua de Munte - Pensiuni Cazanele Dunarii

Cazare Pensiunea Roua de Munte: aceasta pagina este dedicata unitatii de cazare Pensiunea Roua de Munte ce ofera cazare, este inscrisa pe hvp in categoria Pensiuni, zona turistica Cazanele Dunarii, in judetul Caras Severin, localitatea Baile Herculane Str.Pecinisca Nr.165

Descriere unitate cazare

In statiunea balneara Baile Herculane, Pensiunea RouaDeMunte este situata intr-o zona deosebit de pitoreasca, cu o priveliste spre muntele Domogled la altitudinea de 145 m, latitudine 44.866340 N, longitudine 22.406770E (langa terenul de fotbal sau vis-a-vis de LICEU,pe malul celalalt al Cernei).
Pentru a va oferi o vacanta cat mai placuta si posibilitatea de a avea parte de un peisaj pitoresc, cu vedere spre munte, am ales o localizare a pensiunii intr-o zona intima, linistita, aerisita, la aproximativ 900 de metri de centrul statiunii, mai precis langa terenul de fotbal. Pensiunea este situata pe partea dreapta a raului Cerna (in directia de intrare in statiune), iar in imediata vecininatate, mai exact pe partea stanga a Cernei, se gaseste liceul si zona blocurilor cu piata de legume si fructe.

Pentru a va oferi o vacanta cat mai placuta si posibilitatea de a avea parte de un peisaj pitoresc, cu vedere spre munte, am ales o localizare a pensiunii intr-o zona intima, linistita, aerisita, la aproximativ 900 de metri de centrul statiunii, mai précis langa terenul de fotbal.

Pensiunea este situata pe partea dreapta a raului Cerna (in directia de intrare in statiune), iar in imediata vecininatate, mai exact pe partea stanga a Cernei, se gaseste liceul si zona blocurilor cu piata de legume si fructe.

Pensiunea RouaDeMunte se gaseste la o distanta de circa 3 kilometri de la intrarea de pe soseaua europeana E70 (sau de gara Baile Herculane) in statiune si la circa 900 de metri de centrul statiunii. Cele mai apropiate orase sunt Orsova (la o distanta de 18 km), Drobeta Turnu-Severin (48km), Craiova (168km) si Timisoara (170km).Pensiunea RouaDeMunte este localizata pe str. Pecinisca 165, pe malul drept al Cernei, intr-o zona aerisita si deosebit de linistita, vis-a-vis de zona blocurilor si de liceu.