HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Pensiunea Lorena

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Cazare Pensiunea Lorena Buzau Sarata Monteoru Muntenia

Contact Cazare

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

TAXI in zona

taxi TAXI Buzau
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Buzau
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Buzau
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Buzau
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Agentie de Turism

Agentie turism Buzau
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Buzau
contacteaza-ne pentru oferta promovare

download aplicatie gratuita android
download aplicatie gratuita ios

Cazare Pensiunea Lorena - Pensiuni Muntenia

Cazare Pensiunea Lorena: aceasta pagina este dedicata unitatii de cazare Pensiunea Lorena ce ofera cazare, este inscrisa pe hvp in categoria Pensiuni, zona turistica Muntenia, in judetul Buzau, localitatea Sarata Monteoru Str. Huioaba, nr. 160

Descriere unitate cazare

Pensiunea "Lorena", este amplasata in partea de est a statiunii Sarata Monteoru, la cca 100m de centru, pe valea Huioabei, intr-un decor mirific.

Are o priveliste deosebita asupra statiunii si, acces direct in padure, unde se pot face plimbari atat pe jos cat si cu bicicleta sau Atv-ul.

Padurea este un amestec de foioase si conifere. Primavara, la adierea vantului si nu numai, se simte o aroma extraordinar de placuta, datorita mirosului florilor de tei.

De asemenea, pensiunea are la parter 2 saloane cu Tv plasma, 2 bucatarii dotate complet, terasa, cos de baschet, piscina, copii si adulti, trambulina pentru copii, tenis de masa, foisor, gratar. Se pot asigura si bai de namol specific statiunii Sarata Monteoru. In interiorul pensiunii este un aer imbogatit in ioni pozitivi, dandu-ti senzatia ca esti intr-o mica salina. Acest lucru se datoreaza piramidelor din sare.

Indiferent ca veniti pentru tratament, apele termale sau aerul de aici, toate acestea fiind recunoscute pentru efectele terapeutice deosebite, sau cautati doar o oaza de liniste si frumusete, pensiunea „Lorena” este gazda perfecta. Aici veti gasi toate dotarile care va pot transforma vacanta intr-una din cele mai placute amintiri!

Recomandam urmatoarele obiective turistice in zona