HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Pensiunea Dor de Moeciu

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Cazare Pensiunea Dor de Moeciu Brasov Moeciu de Sus Rucar-Bran

Contact Cazare

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

TAXI in zona

taxi TAXI Brasov
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Brasov
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Brasov
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Brasov
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Agentie de Turism

Agentie turism Brasov
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Brasov
contacteaza-ne pentru oferta promovare

download aplicatie gratuita android
download aplicatie gratuita ios

Cazare Pensiunea Dor de Moeciu - Pensiuni Rucar-Bran

Cazare Pensiunea Dor de Moeciu: aceasta pagina este dedicata unitatii de cazare Pensiunea Dor de Moeciu ce ofera cazare, este inscrisa pe hvp in categoria Pensiuni, zona turistica Rucar-Bran, in judetul Brasov, localitatea Moeciu de Sus Moeciu, sat Moeciu de Sus, str. Valea Popii, nr. 60,jud.Brasov

Descriere unitate cazare

Bun venit la Pensiunea Dor de Moeciu din Moeciu de Sus, judetul Brasov! Acesta este profilul nostru oficial pe CautPensiuni.ro, de unde poti afla toate informatiile de care ai nevoie despre Pensiunea Dor de Moeciu: adresa, numar de telefon si structura de cazare. Acceptam rezervari prin telefon si email.
Aflata in Moeciu de Sus, pe Valea Popii, la poalele Muntilor Bucegi, intr-un cadru pitoresc, Pensiunea Dor de Moeciu ofera posibilitati multiple de petrecere a timpului liber. Aerul curat, natura, drumetiile, vin in completarea atmosferei de liniste si relaxare. Situat la altitudinea de 1100 m, Moeciu de Sus va poate oferi veri racoroase si ierni pline de zapada.Pensiunea Dor de Moeciu, va pune la dispozitie cazare in 13 camere cu bai proprii si 2 camere cu baie comuna. Dispune de o sala de mese de 34 de locuri, cu grup sanitar, bucatarie bine utilata, living cu TV-cablu, parcare in curte (15 masini), incalzire centrala, 2 gratare, 2 foisoare, 2 leagane.In Vila 2, exista un living de 12-14 locuri, dotat cu bucatarie in stil american. La cerere se poate servi masa dupa un meniu traditional, preparat cu produse din gospodaria proprie.Modalitati de agrement:
- foc de tabara
- iarna, sanie trasa de cai
- vara, plimbari cu trasura trasa de cai
- echitatie.
Obiective turistice in zona:
Castelul Bran, Cetatea Rasnovului , Pestera Liliecilor, Pestera Dambovicioarei, Prapastiile Zarnestiului, trasee catre Varful Omu si Padina, Trasee in Muntii Bucegi si Piatra Craiului, Cheile Rasnoavei, Rezervatia biologica Chisatoarea,Plaiul Foii, Schitu.Va asteptam cu drag!