HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Hotel Volo din Bucuresti

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Cazare Hotel Volo din Bucuresti Bucuresti Bucuresti Muntenia

Contact Cazare

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

TAXI in zona

taxi TAXI Bucuresti
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Bucuresti
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Rent a Car
Telefon
0742923150
Telefon
0732399370
Website
Facebook

Agentie de Turism

Agentie turism Bucuresti
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Bucuresti
contacteaza-ne pentru oferta promovare

download aplicatie gratuita android
download aplicatie gratuita ios

Cazare Hotel Volo din Bucuresti - Hoteluri Muntenia

Cazare Hotel Volo din Bucuresti: aceasta pagina este dedicata unitatii de cazare Hotel Volo din Bucuresti ce ofera cazare, este inscrisa pe hvp in categoria Hoteluri, zona turistica Muntenia, in judetul Bucuresti, localitatea Bucuresti Str. Schitu Magureanu, Nr. 6

Descriere unitate cazare

Situat in inima Bucurestiului, in imediata apropiere a Parcului Cismigiu, Hotel Volo, de 7 etaje, ofera 19 camere spatioase, dintre care 13 cu paturi matrimoniale si 6 twin, cele mai multe dintre acestea cu vedere la raul Dambovita si la Palatul Parlamentului.

Toate camerele sunt moden mobilate, dotate cu mini bar, instalatie de aer conditionat individuala, baie cu cabine de dus, televiziune prin cablu.

In holul hotelului exista un lounge bar, concierge si camera pentru bagaje, iar la primul etaj se afla salonul de mic dejun, unde va puteti incepe dimineata bucurandu-va de un meniu variat – bufet, adaptat fiecarui ritm de viata.

Amplasarea centrala a hotelului ofera oaspetilor accesul catre o varietate de puncte de atractie si relaxare, precum si posibilitatea de a explora hot-spotul distractiei bucurestene – Centrul Vechi – o multitudine de restaurante, baruri, cafenele, concerte in aer liber.

Statia de metrou Izvor este la 100 de metri de Hotel Volo,Gara de Nord la 2, 5 km,iar Aeroportul Internaţional Henri Coandă, aflat la 19 km.