HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Cabana Pasu Lupului

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Cazare Cabana Pasu Lupului Suceava Brosteni Transilvania

Contact Cazare

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

TAXI in zona

taxi TAXI Suceava
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Suceava
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Suceava
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Suceava
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Agentie de Turism

Agentie turism Suceava
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Suceava
contacteaza-ne pentru oferta promovare

download aplicatie gratuita android
download aplicatie gratuita ios

Cazare Cabana Pasu Lupului - Cabane Transilvania

Cazare Cabana Pasu Lupului: aceasta pagina este dedicata unitatii de cazare Cabana Pasu Lupului ce ofera cazare, este inscrisa pe hvp in categoria Cabane, zona turistica Transilvania, in judetul Suceava, localitatea Brosteni Neagra Sarului

Descriere unitate cazare

Situata intr-un cadru natural, izolat si intim, cabana Pasu Lupului va ofera o ocazie de relaxare, o oaza de liniste, o alternativa de evadare si de refacere a legaturii cu natura. Cabana este amplasata pe valea Negrii la 11 km de DN P.Neamt-V.Dornei,distanta de 11 km de drum neasfaltat fiind ea insasi o mica provocare, pe care daca o veti accepta veti fi rasplatiti cu o ospitalitate maxima destinatie. In perioadele specifice fructelor de padure si ciupercilor nu trebuie ratate iesirile pentru a va delecta si de ce nu pentru a va asigura suveniruri culinare consistente culese si preparate chiar de dvs. pentru a le savura cand veti dori, in amintirea zilelor petrecute la cabana Pasu Lupului.

CABANA:

Cabana este construita din busteni de rasinoase,are o capacitate de 10 locuri,dispuse in 5 camere a cate 2 locuri. Camerele sunt dotate cu baie proprie, pat matrimonial.
Fiind o locatie 100% ecologica,curentul electric este asigurat de panouri solare.
In apropiere functioneaza mica ferma proprie,bio, cu animale si pasari ce asigura meniul bogat, divers si natural, meniu ce este completat cu pastrav, crescut natural in iazurile de langa cabana.

BUCATARIA:

Oferta culinara bio, tip pensiune completa,este reprezentata de specialitati locale traditionale: (o gama variata de branzeturi, gustari reci si calde din carne de vita, porc, pasare, gratare asortate, diverse tocanite si miel la ceaun, pastrav prajit in unt, pastrav la gratar clatite cu branza, placinte poala-n brau, dulceturi din fructe de padure si multe altele). Se asigura accesul la bucatarie, pentru prepararea si pregatirea meniurilor proprii in situatia in care se opteaza pentru aceasta varianta.

ACTIVITATI:

In afara de cura de liniste,intimitate si natura de care puteti avea parte in aceasta oferta de turism montan, programul poate fi completat cu un pescuit la pastrav in iazurile proprii iar pentru cei initiati pe paraul Neagra, plimbari in natura, vizite la o veche manastire, plimbari cu hidrobicicletele pe iaz, foc de tabara, vizita la o stana traditionala precum si alte activitati ce tin de pasiunile si hoby-urile dvs. si care pot fi practicate in natura.
Pentru pasionatii de mountain bike, atv, moto si off road, in zona exista o mare varietate de trasee de toate gradele de dificultate ce asteapta sa fie explorate.