HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Apartament Faleza

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Cazare Apartament Faleza Galati Galati Moldova

Contact Cazare

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

TAXI in zona

taxi TAXI Galati
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Galati
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Galati
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Galati
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Agentie de Turism

Agentie turism Galati
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Galati
contacteaza-ne pentru oferta promovare

download aplicatie gratuita android
download aplicatie gratuita ios

Cazare Apartament Faleza - Apartamente Moldova

Cazare Apartament Faleza: aceasta pagina este dedicata unitatii de cazare Apartament Faleza ce ofera cazare, este inscrisa pe hvp in categoria Apartamente, zona turistica Moldova, in judetul Galati, localitatea Galati str. Rosiori, nr. 14-16

Descriere unitate cazare

Cele 5 apartamente sunt situate intr-un cartier central-mazepa la 2 minute de Faleza Superioara, pe o raza de 300m toate, la 5 minute de Centru si 5 minute de Zona Bancilor si Tribunalul Galati. Peisajul este foarte placut, din balconul acestora se vede Dunarea aceasta fiind si principala lor caracteristica fiind situate chiar pe Faleza Dunarii.

Locatia acestora este apropiata (circa 2 min) de Piata Ancora, Complexul Trei-star si Supermarketurile Flamingo si Profi. In zona exista si 2 restaurante: Orizont si Acquablue cu o bucatarie variata. La mica distanta se afla o spalatorie ecologica pentru haine Greenline. In apropiere de Complexul Trei-star veti gasi o statie de taxiuri non stop iar in str. Brailei se afla o statie bus si de maxi-taxi avand destinatii catre aproape toate locatiile din Galati.

Toate apartamentele, tip garsoniere lux, sunt cu 1 camera, dotate cu usi metalice, un mic hol de acces la intrare, o baie cu toaleta si cada (in alte cazuri dus pe colt si bideu), camera de locuit spatioasa cu pat matrimonial (160x 220, saltea Relaxa) ce mai cuprinde o masa cu 2 fotolii (sau canapea) si o comoda cu tv la care se pot urmari circa 50 canale. Camerele au tapet lavabil in nuante calde, parchet lamelar si tablouri ce confera o ambianta placuta cazarii in acestea. Bucataria este separata de camera de locuit si are in dotare un aragaz, frigider, cafetiera (cafea si ceai incluse), vesela si o masa pentru 2 persoane.

Apartamentele dispun de apa calda si rece, gresie si faianta la baie si bucatarie iar geamul ce este la exterior este geam de tip termopan pentru a asigura un grad de transfer al caldurii cat mai scazut. Apartamentele au sisteme de incalzire conectate la reteaua blocului si repartitoare astfel incat fiecare client isi poate regla gradul de caldura necesar. Apartamentele 2, 3 si 5 dispun de aer conditionat. In toate apartamentele aveti acces la internet deoarece solutia propusa de catre noi este utilizarea modemurilor usb de internet mobil cu tehnologie 3g pe care vi le punem la dispozitie pentru toate tipurile de laptopuri si tablete.

Toate apartamentele au o suprafata de peste 28 de mp iar la unul din aceste apartamente-apartament 2 - avem o suprafata utila chiar mai mare de 35 mp. Accesul la toate apartamentele este foarte simplu inclusiv cu masina si aveti, de asemenea, parcarea gratuita la fiecare dintre locatii.

La toate apartamentele se face schimbarea lenjeriei si a prosoapelor (2 prosoape mari si unul mic) la intrarea unui nou client; in cazul unei sederi prelungite schimbarea lenjeriei si a asternuturilor se face la 4 zile.