HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Complexul Muzeal De Stiinte Ale Naturii Din Galati

  • Muzeu
  • Galati
  • Galati
  • Moldova
Complexul Muzeal De Stiinte Ale Naturii Din Galati Galati Galati Moldova

Adresa Obiectiv Turistic

Judet - Localitate
Galati - Galati
Adresa
strada Regiment 11 Siret nr. 6A

TAXI in zona

taxi TAXI Galati
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Galati
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Galati
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Galati
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Agentie de Turism

Agentie turism Galati
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Galati
contacteaza-ne pentru oferta promovare
Complexul Muzeal De Stiinte Ale Naturii Din Galati: aceasta pagina prezinta o scurta descriere a obiectivului turistic Complexul Muzeal De Stiinte Ale Naturii Din Galati, adaugat pe hvp in categoria Muzeu, zona turistica Moldova, in judetul Galati, localitatea Galati strada Regiment 11 Siret nr. 6A

Complexul Muzeal De Stiinte Ale Naturii Din Galati Descriere

Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii "Răsvan Angheluţă" Galaţi vă aşteaptă să-i treceţi pragul şi să admiraţi lumea minunată a plantelor din Grădina Botanică, a peştilor exotici şi indigeni de la Acvariu, să vizitaţi expoziţiile deschise în cadrul Muzeului şi să intraţi în tainele Universului prin intermediul Observatorului Astronomic şi al Planetariului.Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii din Galati se afla pe strada Regiment 11 Siret nr. 6A, municipiul Galati si cuprinde mai multe sectii, printre care: sectia Muzeu, Observatorul astronomic si Planetariul, Acvariul, Gradina Botanica si Gradina Zoologica Garboavele.

Patrimoniul Muzeului contine peste 70.000 de piese, apartinand unor colectii de mineralogie-paleontologie, malacologie, entomologie, ornotologie si mamalogie. Din cand in cand, se organizeaza si expozitii tematice cu caracter temporar.

Planetariul si Observatorul astronomic pot fi vizitate la etajul doi al cladirii, precum si expozitia permanenta "Sistemul Solar" si fotoexpozitia "O scurta incursiune prin Univers". Planetariul are diametrul cupolei de 7 metri, aici putand fi vizionate diferite proiectii, precum "Sistemul Solar", "Gigantii Sistemului Solar", "Nebuloase si Roiuri stelare".

Observatorul astronomic este cel mai mare si mai modern observator public din Romania, fiind primul din tara ce are in dotare o luneta pentru observatii solare cu filtru H-alfa accesibila publicului, dar si primul observator public din tara cu acoperis tractabil.

Acvariul adaposteste peste 800 de exemplare din 69 de specii de pesti, indigene si exotice, din diferite bazine hidrografice.

Recomandam urmatoarele unitati de cazare din zona selectata