HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Vila Alex

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Cazare Vila Alex Satu mare Tasnad Maramures

Contact Cazare

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

TAXI in zona

taxi TAXI Satu mare
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Satu mare
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Satu mare
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Satu mare
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Agentie de Turism

Agentie turism Satu mare
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Satu mare
contacteaza-ne pentru oferta promovare

download aplicatie gratuita android
download aplicatie gratuita ios

Cazare Vila Alex - Vile Maramures

Cazare Vila Alex: aceasta pagina este dedicata unitatii de cazare Vila Alex ce ofera cazare, este inscrisa pe hvp in categoria Vile, zona turistica Maramures, in judetul Satu mare, localitatea Tasnad Str.Stefan cel Mare nr.96

Descriere unitate cazare

VILA ALEX vă invită la o vacanță de relaxare și tratament în stațiunea Tășnad , pentru că NOI vă oferim posibilitatea să beneficiati de condiții de cazare ireproșabile, la prețuri deosebit de avantajoase!
Situată la 50 de metri de Ștrandul Termal Tășnad, într-o zonă foarte liniștită, fie vară , fie iarnă, VILA ALEX vă întâmpină întotdeauna cu căldură și eleganță!
Situată la 50 de metri de Ștrandul Termal Tășnad, într-o zonă foarte liniștită, fie vară , fie iarnă, VILA ALEX vă întâmpină întotdeauna cu căldură și eleganță!

Orașul Tășnad este situat în zona de sud-vest a județului Satu Mare, în vecinătatea granițelor cu Ungaria si Ucraina. Stațiunea turistică si ștrandul cu apă termală atrag mii de turisti, înca din anul 1978.

Tășnadul, datorită bogatiilor sale (zăcăminte hidrominerale cu caracteristici termale) a devenit stațiune balneoclimaterică de larg interes, devenind in ultimii ani atracția unui număr mare de turiști atât din țară cât și din strainătate.

Apa termală care are o temperatură de suprafață de 72 Celsius și o mineralizare totală de 9,84 g/l, este predominant clorurată- bicarbonatată-sulfatată (din punct de vedere al dominantei anionilor) si sodică-calcică-agneziană în prezenta amoniului și potasiului. Aceste calități o recomandă pentru utilizarea în cura externă, în afecțiuni reumatismale degenerative, afecțiuni reumatismale , afecțiuni neurologice periferice cronice, afecțiuni ginecologice cronice (în afara puseelor inflamatorii), afecțiuni posttraumatice, boli asociate (boli profesionale, endocrine, boli de metabolism), dar și pentru băi tonifiante, de întreținere a condiției fizice sau pur și simplu agremental, prin îmbinarea curelor de apă, aer și soare.În prezent stațiunea funcționează și pe timp de iarnă cu piscine acoperite și descoperite, precum și o bază de tratament.

Veți găsi aici liniștea, odihna, tratamentul sau distracția de care aveți nevoie!

Recomandări de tratament:

Potrivit recomandărilor, apa termominerală de la Tășnad poate fi folosită în cura externă, în următoarele afecțiuni:
- stări preartozice
- reumatism degenerativ
- reumatism abarticular
- sechele posttraumatice
- afecțiuni ale sistemului nervos periferic
- ginecopatii
- afecțiuni dermatologice
- băi tonifiante, de întretinere a condiției fizice a organismului