HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Vila Gal

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Cazare Vila Gal Harghita Lacu rosu Transilvania

Contact Cazare

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

TAXI in zona

taxi TAXI Harghita
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Harghita
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Harghita
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Harghita
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Agentie de Turism

Agentie turism Harghita
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Harghita
contacteaza-ne pentru oferta promovare

download aplicatie gratuita android
download aplicatie gratuita ios

Cazare Vila Gal - Vile Transilvania

Cazare Vila Gal: aceasta pagina este dedicata unitatii de cazare Vila Gal ce ofera cazare, este inscrisa pe hvp in categoria Vile, zona turistica Transilvania, in judetul Harghita, localitatea Lacu rosu Statiunea Lacu Rosu Vila 21, Gheorgheni

Descriere unitate cazare

Vila Gal este inconjurata de paduri luxuriante si se afla la 500 de metri de malul Lacul Rosu. Aceasta are camere elegante si o bucatarie comuna gratuita. Gheorgheni se afla la 20 km, iar acolo puteti ajunge cu un autobuz care opreste la 200 de metri de proprietate.

Toate spatiile de cazare de la Gal au podea din lemn de esenta tare si mobilier in stil rustic. Acestea ofera un TV cu ecran plat si un frigider mic. Baia privata include un dus. Unele camere au un balcon.

Lounge-ul comun cu TV se afla la parter, iar aici va puteti relaxa pe canapeaua confortabila. Proprietatea are un loc de joaca pentru copii si facilitati de gratar.

Hotelul ofera parcare securizata gratuita. La 200 de metri se afla cel mai apropiat magazin alimentar si o varietate de restaurante.

De aici puteti vizita statiunea turistica Lacul Rosu, puteti face vizite la manastiri si trasee montane si drumetii in Muntii Ceahlau, Parcul National Cheile Bicazului - Hasmas, sau puteti sa vizitati bisericile si muzeele din orasul Georghieni, Castelul renascentist din Lazarea aflat la 32 km de pensiune sau puteti vizita centrul de arta populara cu ceramica neagra, tesaturi, cusaturi de la Danesti.