HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare
  • 0732399370
  • 0742923150
  • Ilfov
Inchiriaza masina Ilfov

Rent a Car Ilfov

Nume
FMN rent a car
Ilfov
Telefon
0732399370
Telefon
0742923150
Website
Facebook

Descriere FMN rent a car

Inchirieri auto aeroport Otopeni – FMN Rent
FMN rent a car ofera gratuit Serviciul de livrare auto in aeroportul Otopeni. Un reprezentant FMN rent va astepta inaeroportul Henri-Coanda, la ora si data stabilita in formularul de comanda, fara costuri suplimetare, pentru predarea autoturismului. Acest serviciu este gratuit si valabil NON-STOP.
Completati formularul de comanda-rezervare, pentru rezervarea unei masini. In scurt timp veti primi un mesaj sau un agent va va contacta telefonic, pentru a va prezenta oferta de inchirieri masini disponibila in perioada respectiva. Livrarea masinii se va face la aeroportul Otopeni de catre un reprezentant FMN rent in data si la ora din formularul de rezervare mentionate.
Avantajele Serviciilor de inchiriere masini Otopeni sunt:
* La iesirea din aeroportul Otopeni, un agent va asteapta si va ajuta cu deplasarea bagajelor pana la masina de inchiriat.
* Costuri 0 Eur la inchirierea unei masini din aeroportul Otopeni. Livrare/predare la orice ora.
* Imediat ce aterizati intati in posesia autoturismului inchiriat de dumneavostra.
Pentru confortul dumneavostra, completati formularul de rezervare cu cel putin 48 de ore inainte de ridicarea masinii. Nu uitati sa cititi si pagina de "Termeni si Conditii". Inchirieri masini Otopeni este cel mai simplu si confortabil serviciu pentru dumneavostra.
FMN rent a car ofera servicii de inchirieri masini in Bucuresti pe  termen scurt si lung. FMN rent va pune la dispozitie sofer (contra cost) sau va poate oferi transfer catre aeroportul Otopeni. Aceste servicii de inchiriere sunt disponibile la orice ora din zi.
In maxim 48 de ore un reprezentant FMN rent a car va raspunde solicitarii dumneavoastra printr-un mesaj sau va contacta telefonic pentru confirmarea rezervarii. Nu exista costuri ascunse si incercam sa va oferim cele mai mici preturi. Nu uitati sa cititi si pagina de “Termeni si Conditii”. Inchirieri masini Otopeni este cel mai simplu si confortabil serviciu pentru dumneavostra.
In fiecare luna incercam sa imbunatatim calitatea serviciilor de inchiriere masini in Otopeni si inchirieri masini in Bucuresti, cu preturi cat mai mici. Verifica acum diponibilitatea masinilor de inchiriat, sau ne puteti contacta telefonic sau prin e-mail. 
 

Recomandam urmatoarele obiective turistice in zona