HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Rent a Car Galati

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Inchiriaza masina Galati

Rent a Car Galati

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

Descriere Inchirieri auto Galati

Inchirieri Auto Galati ofera servicii profesionale de inchirieri masini si rent a car in Galati si in majoritatea oraselor din tara precum: Bucuresti, Tulcea, Bacau, Ploiesti, Arad, Oradea, Craiova, Cluj, Timisoara, Iasi si alte orase.  Masinile noastre oferite spre inchirieri sunt noi, in stare tehnica perfecta, atent verificate pentru siguranta dar mai ales confortul clientilor.
Preturile pe care le veti gasi pe website-ul nostru sunt deja reduse cu 10% fata de preturile pe care le veti gasi daca asteptati sa va inchiriati o masina de la fata locului din Galati – chiar daca mergeti la biroul nostru, acest lucru va ramane adeavarat. Reducerea de 10% este valabila pentru toata flota de masini de inchiriat in Galati indiferent de clasa sau categoria din care face parte alegerea dumneavoastra.
Apelati cu incredere la serviciile Inchirieri auto Galati, Rent a car Galati oferite de compania noastra, indiferent daca solicitati o inchiriere pe perioada scurta, cu preluare la aeroport sau la hotel si predare in alta locatie sau alt oras.