HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Rent A Car Melania

website
  • 0248289114
  • 0372251962
  • Arges
Inchiriaza masina Arges

Rent a Car Arges

Nume
Rent A Car Melania
Arges
Telefon
0248289114
Telefon
0372251962
Website

Descriere Rent A Car Melania

Serviciul de rent a car (inchirieri auto) este unul dintre serviciile oferite de firma noastra "MELANIA" clientilor nostri. Suntem printre primii furnizori ai acestui servicu de rent a car aparuti pe piata din Romania, in partea de Sud, zona Muntenia, respectiv Pitesti si in zona centrala, respectiv Brasov. Acest serviciu de inchirieri auto a aparut din dorinta noastra de a satisface la un nivel inalt din punct de vedere calitativ, cerintele si necesitatile clientilor in domeniul inchirierilor auto. 
Primii pasi in lansarea acestui serviciu i-am facut impreuna cu clientii nostrii, parteneri externi si interni, atat persoane fizice cat si firme, in anul 2001. De atunci, ne straduim ca an de an, sa ne perfectionam servicile oferite clientilor, sa fim cei mai buni, ca in final clientii nostrii sa fie multumuti si satisfacuti si sa revina cu placere si sa apeleze la serviciile noastre. Noi, NU VA PROMITEM CA SUNTEM CEI MAI BUNI, dar ne straduim sa va satisfacem cerintele in cele mai bune conditii.
Din acest punct de vedere dispunem de personal calificat, un parc propriu de autoturisme si autoutilitare in stare foarte buna de functionare si un confort ridicat. Fie ca sunteti in vacanta, in delegatie, interes afaceri sau orice alt motiv, noi suntem aici sa va facem sejurul cat mai placut si fara stres si sa ne punem serviciile in slujba si la dispozitia dvs. De fapt moto-ul firmei noastre este: "MELANIA RENT A CAR - UN SERVICIU IN SLUJBA TA".