HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Pensiunea PARADIS

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Cazare Pensiunea PARADIS Valcea Malaia Muntenia

Contact Cazare

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

TAXI in zona

taxi TAXI Valcea
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Valcea
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Valcea
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Valcea
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Agentie de Turism

Agentie turism Valcea
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Valcea
contacteaza-ne pentru oferta promovare

download aplicatie gratuita android
download aplicatie gratuita ios

Cazare Pensiunea PARADIS - Pensiuni Muntenia

Cazare Pensiunea PARADIS: aceasta pagina este dedicata unitatii de cazare Pensiunea PARADIS ce ofera cazare, este inscrisa pe hvp in categoria Pensiuni, zona turistica Muntenia, in judetul Valcea, localitatea Malaia Comuna Malaia, Strada Valea Satului

Descriere unitate cazare

Complexul turistic PARADIS este situat la poalele muntilor ce inconjuara Valea Lotrului si este format dintr-un ansamblu format din 3 cabane: Paradis, Adi si Florin, avand un total de 24 de locuri de cazare. Complexul turistic Paradis se afla la 1 Km. de comuna Malaia la 12 Km. de Statiunea Voineasa acces pe DN7A si la 40 de Km de TRANSALPINA.

Localitatea Malaia este o localitate tipic subalpina situata la o altitudine de 500 de metri, fiind locul perfect pentru a va petrece vacantele si timpul liber, un loc pe care nu o sa-l uitati niciodatata: superbele cabane de munte si privelistile montane minunate care o sa va incante privirea. Exista multe atractii turistice in zona, de la vanatoare, pescuit (in lacul Bradisor, lacul Petrimanu, raurile Latorita si Lotru) la drumetii si excursii in statiunea Voineasa.

Partia de schi cu telescaun din statiunea Vidra, recent data in folosinta reprezinta, de asemenea, o atractie turistica deosebita pe timpul iernii. Cele peste 10 trasee turistice marcate care pornesc din statiunea Voineasa stau la dispozitia amatorilor de drumetii pe munte.

Cabanele combina elemente de arhitectura locala in stil rustic cu elemente moderne de design, asigurandu-va linistea si confortul necesar pentru a petrece clipe de neuitat. Intr-o zona cu poluare 0 unde linistea este stapana cu desavarsire, va invitam sa va petreceti vacantele sau putinul timp liber pe care-l aveti in mijlocul naturii.