HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Cheile Cheii

  • Chei si Defilee
  • Baile Govora
  • Valcea
  • Oltenia
Cheile Cheii Valcea Baile Govora Oltenia

Adresa Obiectiv Turistic

Judet - Localitate
Valcea - Baile Govora
Adresa
Cheia

TAXI in zona

taxi TAXI Valcea
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Valcea
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Valcea
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Valcea
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Agentie de Turism

Agentie turism Valcea
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Valcea
contacteaza-ne pentru oferta promovare
Cheile Cheii: aceasta pagina prezinta o scurta descriere a obiectivului turistic Cheile Cheii, adaugat pe hvp in categoria Chei si Defilee, zona turistica Oltenia, in judetul Valcea, localitatea Baile Govora Cheia

Cheile Cheii Descriere

Situate in partea de nord-est a Masivului Buila-Vanturarita, Cheile Cheii sunt niste chei tipice pentru Carpatii nostrii. Tipice din punct de vedere fotografic, adica o natura pura, extrem de frumoasa, dar total nefotogenica. Dedic acest articol fotografilor care au curajul de a merge intr-un loc care se lasa greu de fotografiat si fac acolo poje remarcabile. Trecerea prin chei poate fi o aventura inedita, recomandata insa doar turistilor experimentati.

Acces si acomodare:
Cu automobilul aveti acces atat la partea de intrare cat si la iesira din chei. Din Ramnicu Valcea o luati in directia Bailor Olanesti si dupa 12 km faceti stanga spre satul Cheia. Treceti de sat si pe langa niste schituri, traversati pe un pod apa care iese din chei, urcati un munte pe serpentine, treceti printr-un tunel si coborati la Cantonul Cheia, punct de intrare in chei. Ultimele cateva sute de metrii ai drumului pot fi acoperite cu apa, este recomandata o masina de teren.
Cladirea cantonului este parasita, va poate adaposti, dar se afla intr-o stare nu tocmai curata. In poiana de langa canton va puteti trage corturile.
Cea mai buna perioada:
Tot anul in afara iernii.