HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Pensiunea Poarta Calimani

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Cazare Pensiunea Poarta Calimani Suceava Saru dornei Bucovina

Contact Cazare

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

TAXI in zona

taxi TAXI Suceava
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Suceava
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Suceava
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Suceava
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Agentie de Turism

Agentie turism Suceava
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Suceava
contacteaza-ne pentru oferta promovare

download aplicatie gratuita android
download aplicatie gratuita ios

Cazare Pensiunea Poarta Calimani - Pensiuni Bucovina

Cazare Pensiunea Poarta Calimani: aceasta pagina este dedicata unitatii de cazare Pensiunea Poarta Calimani ce ofera cazare, este inscrisa pe hvp in categoria Pensiuni, zona turistica Bucovina, in judetul Suceava, localitatea Saru dornei

Descriere unitate cazare

Situata la poalele Muntilor Calimani, in vechea caldera vulcanica a unui crater urias format acum 5 milioane de ani, pensiunea "Poarta Calimani" va invita sa petreceti clipe de neuitat in mijlocul comorilor naturale si culturale ale Tarii Dornelor.

De ce la "Poarta Calimani"?... raspunsul poate fi usor de gasit prin accesarea unor cuvinte cheie precum: simplitate, priveliste de vis, ospitalitate si original, mancare ce nu-i cumparata, liniste si multa, poate prea multa natura.

Pensiunea-i marginita de padure si de rau, din foisor se vad cei 12 Apostoli, in timp ce gazdele te lasa-n treaba ta (ea cu fânul si-n gospodarie, el cu muncile mai grele si cu atelierul de potcovit).

Gura Haitii, locul unde se afla pensiunea este o comunitate mica unde viata nu a suferit prea multa schimbare sau progres, lucru pe care-l simti indată ce ajungi aici - este o zona in care lupii înca mai coboară si sparlesc din oi, caii trag la lemne si gospodarii vin mereu cu ei la potcovit, lumea mai culege plante medicinale, fructe si ciupeci, face si pune mancare pentru iarna, merge periodic la biserica si multe altele... cam astea sunt treburile pe aici, si parca de ce-ai venit nu iti mai vine sa pleci!

Apoi, cu sau fara ghid se poate sui pe Calimani, se poate lua o bicicleta de munte si pedala in tihna pe drumurile de granita dintre om si natura, se poate da o tura de pluta pe Bistrita, se pot tocmi cai si ghid pentru trasee ecvestre pe munte, sau, de-i iarnă, se poate schia pe partie sau de-a lungul traseelor de schi de tura. Totul este sa ai ceva determinare, cativa bani in buzunar si dorinta de a trece pragul acestei lumi...