HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Pensiunea Narcisa

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Cazare Pensiunea Narcisa Neamt Agapia Moldova

Contact Cazare

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

TAXI in zona

taxi TAXI Neamt
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Neamt
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Neamt
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Neamt
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Agentie de Turism

Agentie turism Neamt
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Neamt
contacteaza-ne pentru oferta promovare

download aplicatie gratuita android
download aplicatie gratuita ios

Cazare Pensiunea Narcisa - Pensiuni Moldova

Cazare Pensiunea Narcisa: aceasta pagina este dedicata unitatii de cazare Pensiunea Narcisa ce ofera cazare, este inscrisa pe hvp in categoria Pensiuni, zona turistica Moldova, in judetul Neamt, localitatea Agapia sat Filioara, nr. 283

Descriere unitate cazare

Pensiuna Narcisa este situata in localitatea Filioara, intre M-rea Agapia si Varatec, str. Principala, nr. 283, comuna Agapia, judetul Neamt la distanta de 12 km de orasul Tirgu Neamt si la 40 Km de mun. Piatra Neamt.

Reprezinta locul ideal de plecare spre manastirile Varatec, Agapia, Secu, Sihla, Sihastria, Neamt, Cetatea Neamtului, casa muzeu Nicolae Popa din Tarpesti, casa memoriala Ion Creanga din Humulesti casa, memoriala Veronica Micle, rezervatia de zimbri Dragos Voda, baza hipica de la Dumbrava.

Oferim mancare traditionala preparata din produsele obtinute in gospodaria proprie, de asemenea oferim bucatarie utilata complet la dispozitia oaspetilor care doresc sa isi prepare singuri mancarea.Un amestec de rustic si modern, veti gasi si in salonul special amenajat pentru cei care opteaza sa serveasca masa in regim de demipensiune, cu bucate traditionale proaspete si naturale.

Pensiune agroturistica de sejur sau de grup:
Pensiunea noastra ofera posibilitatea de cazare a unui grup de pana la 25 persoane, iar daca cerintele depasesc acest numar, impreuna cu pensiunea Alina, care este situata in apropierea acesteia, va oferim posibilitatea de cazare a unui grup de pana la 50 de persoane, beneficiind de reduceri.Gradina impodobita cu flori, umbra copacilor, imbinarea dintre rustic si modern, definesc pensiunea Narcisa ca o pensiune ideala pentru o vacanta relaxanta si odihnitoare in tinutul Neamtului.
" Vii ca turist, pleci ca prieten. "

Va asteptam cu drag!