HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Pensiunea Casa Olarului

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Cazare Pensiunea Casa Olarului Maramures Baia sprie Maramures

Contact Cazare

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

TAXI in zona

taxi TAXI Maramures
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Maramures
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Maramures
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Maramures
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Agentie de Turism Maramures

Agentie turism Maramures
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Maramures
contacteaza-ne pentru oferta promovare

download aplicatie gratuita android
download aplicatie gratuita ios

Cazare Pensiunea Casa Olarului - Pensiuni Maramures

Cazare Pensiunea Casa Olarului: aceasta pagina este dedicata unitatii de cazare Pensiunea Casa Olarului ce ofera cazare, este inscrisa pe hvp in categoria Pensiuni, zona turistica Maramures, in judetul Maramures, localitatea Baia sprie Baia Sprie, str. Luncii nr. 1, jud. Maramures

Descriere unitate cazare

Situata la poalele Muntilor Gutai, in zona veche a Baii Sprii, Pensiunea Casa Olarului va ofera:
Cazare in camere decorate rustic, fiecare camera avand baia proprie. 
La parterul casei am amenajat un apartament care pastraza specificul casei taranesti cu tinda si doua camere . In total sunt 14 locuri in camere duble. 
Pentru grupurile mai mari, am amenajat in curtea pensiunii inca o casa cu 3 camere, astfel incat avem in total 20 locuri.
Veti avea la dispozitie un salon pentru intalnirile grupului, sala de luat masa, curtea si gradina.
Va punem la dispozitie lemne pentru focul de tabara care se poate face tot in curte.Veti putea asista la demonstratii de olarit si modelaj si veti avea posibilitatea de a lua lectii.Aveti posibilitatea de a cumpara lucrari din ceramica la pret de atelier.Va oferim mese compuse din mancaruri traditionale (guias la ceaun, placinte, sarmalute), tuica si vin din partea casei. Putem stabili meniul impreuna cu dumneavoastra.De neuitat sunt cinele la lumia lampaselor si a lumanarilor in cadrul carora se deapana povesti de demult. Putem avea si formatii de muzica traditionala maramuresana.Puteti intra putin in atmosfera, vizionand pozele de pe pagina noastra de internet: www.casaolarului.ro 
VARIANTA CAZARE cazare, mic dejun / zi /camera pentru 2 persoane
Ora pentru micul dejun o vom stabili impreuna in functie de programul dumneavoastra.
Micul dejun consta in : omleta sau ochiuri de ou, platou cu branza telemea de casa si carnati de casa, ceapa, ridichi, unt, gem de casa, miere de albine, lapte de vaca, ceai, cafea.
Pretul pentru cazare pentru o camera pentru 2 persoane este de 130 lei pe zi, iar avansul este de 50%. 
Pentru copiii intre 5 si 15 care stau in camera cu parintii pretul este de 30 lei pe zi.
VARIANTA DEMIPENSIUNE cazare, mic dejun si cina / zi /persoana
Orarul meselor il vom stabili impreuna in functie de programul dumneavoastra.
Micul dejun consta in : omleta sau ochiuri de ou, platou cu branza telemea de casa si carnati de casa, ceapa, ridichi, unt, gem de casa, miere de albine, lapte de vaca, ceai, cafea.
Cina este compusa din : platou taranesc (branza telemea de casa si carnati de casa, ceapa, ridichi, slaninuta), tuica; guias , supa de pui, ciorba taraneasca; fel principal (cotlet de porc sau piept de pui cu cartofi la cuptor sau natur, sau tocanita de vital cu mamaliguta, sau sarmalute cu costita afumata, sau ciupercute cu branza de burduf la cuptor cu cartofi nature si smantana, sau mamaliga in straturi : cu branza de burduf, smantana si carnati; desert: prajitura de casa sau crema de zahar ars.
Pretul pentru demipensiune pentru o persoana este de 100 lei pe zi, iar avansul este de 50%. Pentru copiii intre 5 si 15 care stau in camera cu parintii pretul este de 50 lei pe zi.
VARIANTA PENSIUNE COMPLETA cazare, mic dejun pranz si cina / zi /persoana
Orarul meselor il vom stabili impreuna in functie de programul dumneavoastra.Micul dejun consta in : omleta sau ochiuri de ou, platou cu branza telemea de casa si carnati de casa, ceapa, ridichi, unt, gem de casa, miere de albine, lapte de vaca, ceai, cafea.
Pranzul este compus din: guias , supa de pui, ciorba taraneasca; fel principal (cotlet de porc sau piept de pui cu cartofi la cuptor sau natur, sau tocanita de vital cu mamaliguta, sau sarmalute cu costita afumata, sau ciupercute cu branza de burduf la cuptor cu cartofi nature si smantana, sau mamaliga in straturi : cu branza de burduf, smantana si carnati;
Cina este compusa din : platou taranesc (branza telemea de casa si carnati de casa, ceapa, ridichi, slaninuta), tuica; fel principal (cotlet de porc sau piept de pui cu cartofi la cuptor sau natur, sau tocanita de vital cu mamaliguta, sau sarmalute cu costita afumata, sau ciupercute cu branza de burduf la cuptor cu cartofi nature si smantana, sau mamaliga in straturi : cu branza de burduf, smantana si carnati; desert: prajitura de casa sau crema de zahar ars.
Pretul pentru pensiune complete pentru o persoana este de 130 lei pe zi, iar avansul este de 50%. 
Pentru copiii intre 5 si 15 care stau in camera cu parintii pretul este de 65 lei pe zi.Se pot face drumetii in functie de timpul pe care il aveti la dispozitie. De exemplu se poate vedea chiar in Baia Sprie intr-o excursie de 4 ore un lac sulfuros care-si schimba culoarea in functie de concentratia de sulfuri si ioni de cupru - Lacul Albastru.
Baia Sprie se afla pe drumul de la Baia Mare la Sighet, iar la Sighet se poate vizita fosta inchisoare devenita acum Muzeul Memorialul durerii; Casa Memoriala “Ellie Wiesel” –sigheteanul care a devenit laureat al premiului Nobel pentru pace.
La o distanta de 18 Km de Sihet se poate vedea Cimitirul Vesel de la Sapanta.
In Tara Maramuresului se pot vedea mai multe biserici de lemn. De exemplu in Barsana, Biserica de lemn “Intrarea Maicii Domnului in Biserica”, atestata documentar inca din 1720. ic, se afla biserica de lemn de la Surdesti, construita în 1766 si are o inaltime totala de 54 m. Acoperisul are doua randuri de stresini care inconjoara biserica. Grinzile din stejar ale peretilor au fost asezate pe o fundatie din piatra. Pictura interioara a bisericii dateaza din 1783. Biserica este inclusa din anul 1999 în lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. 
Pe soseaua Cavnic –Ocna Sugatag se poate vedea “panta care sfideaza gravitatia”.
De asemenea se pot vedea biserici de piatra datand din 1330-1340 in comuna Bogdan Voda si in Cuhea.
In Baia Mare se poate vedea Muzeul de Etnografie si Muzeul de Mineralogie.