HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Pensiunea Hartagu Hartagel

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Cazare Pensiunea Hartagu Hartagel Buzau Siriu Valea Buzaului

Contact Cazare

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

TAXI in zona

taxi TAXI Buzau
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Buzau
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Buzau
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Buzau
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Agentie de Turism

Agentie turism Buzau
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Buzau
contacteaza-ne pentru oferta promovare

download aplicatie gratuita android
download aplicatie gratuita ios

Cazare Pensiunea Hartagu Hartagel - Pensiuni Valea Buzaului

Cazare Pensiunea Hartagu Hartagel: aceasta pagina este dedicata unitatii de cazare Pensiunea Hartagu Hartagel ce ofera cazare, este inscrisa pe hvp in categoria Pensiuni, zona turistica Valea Buzaului, in judetul Buzau, localitatea Siriu Sat Gura Siriului, Drum Forestier Hartagu, Nr.1

Descriere unitate cazare

De-a lungul timpului s-au remarcat multe locuri si locatii destinate exclusiv relaxarii dar sigur, niciunul, nu se identifica mai bine cu aceasta calitate precum Pensiunea Hartagu –Hartagel.Aceasta locatie ,ascunsa undeva in muntii Buzaului, fara vecini si fara iz commercial, este un loc deosebit, ideal pentru relaxare, drumetii si chiar pentru impresionarea prietenilor sau a partenerilor de afaceri..
Conceptul deosebit si unic al Pensiunii alaturi de cantecul pasarelelor, fosnetul padurii si susurul raului de pe proprietate, te fac sa uiti de lucrurile lumesti.
Desi nu exista semnal pentru telefonie mobila si internet aveti la dispozitie (in caz de nevoie !) un telefon fix si internet prin satelit.
Proprietarii Pensiunii detin si Restaurantul “Moara Dragaicilor “ (Pod Buzau –Maracineni) recunoscut pentru mancarurile gustoasae si traditionale (adevarate !) pregatite aici .Deci sa nu va asteptati la o mancare a la carte la Pensiune dar,sigur, la o mancare gustoasa si proaspata, fara preparate congelate sau pline de conservanti . De asemenea , pentru restrictii alimentare, meniul poate fi adaptat cu conditia ca acest lucru sa fie anuntat din timp. De altfel toate meniurile trebuiesc precomandate!
Intrucat Pensiunea Hartagu-Hartagel doreste sa va ofere momente de neuitat si sa reveniti oricand cu placere ,va rugam sa respectati regulile de ordine interioara ,obiectivul fiind stabilirea conditiilor de sedere a turistilor in incinta Pensiunii.

BUCATARIA SI ZONA DE RECREERE

Cabana Hartagu –Hartagel va intampina cu bucate traditionale pregatite cu cu suflet si responsabilitate din produse naturale proaspete. Va asteptam intotdeauna cu un bors de cocos cu taitei de casa sau cu ciorbita de vacuta acrite cu bors de putina , servite cu ardei iute si smantana proaspata, un pastrav rumenit la jar sau la tigaie cu saramura si mamaliguta iar cotletele domnesti va asteapta sa le gustati. Intotdeauna vom avea placinte de casa (cu branza si stafide sau mere si nuca ) si multe alte bunatati dulci facute in casa de maini pricepute. Va vom cinsti gospodareste ,cu ospitalitate cu afinata, tuica de pruna, palinca si vin de casa.

Accesul la toate facilitatile de pe proprietate este liber: teren polisportiv ( tennis de camp, football,baschet ) sala cu masa de ping pong, masa de billiard, jocuri de societate ( table, rummi,sah) ,echipamente de sport( biciclete,sanie).

Recomandam urmatoarele obiective turistice in zona