HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Pensiunea Vidra

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Cazare Pensiunea Vidra Bihor Baile Felix Crisana

Contact Cazare

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

TAXI in zona

taxi Taxi in Zona
Taxi City
Nume
Taxi City
Telefon
0788.945.549
Orange
0744.777.111
Vodafone
0722.340.380
Cosmote
0359.455.222
RDS/RCS
0359.334.334
Telekom
0765.273.222
Telefon
0741.426.664

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Bihor
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Bihor
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Agentie de Turism Bihor

Agentie turism Bihor
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Bihor
contacteaza-ne pentru oferta promovare

download aplicatie gratuita android
download aplicatie gratuita ios

Cazare Pensiunea Vidra - Pensiuni Crisana

Cazare Pensiunea Vidra: aceasta pagina este dedicata unitatii de cazare Pensiunea Vidra ce ofera cazare, este inscrisa pe hvp in categoria Pensiuni, zona turistica Crisana, in judetul Bihor, localitatea Baile Felix Hidiselul de Jos, Str. Principala, Nr 176 C, jud. Bihor

Descriere unitate cazare

Baile Felix este cea mai mare statiune balneoclimaterica fiind situata in campia Crisurilor la o altitudine de 150 m si la 8 km de orasul Oradea.
Statiunea este recomandata in afectiuni reumatice inflamatorii, degenerative, post traumatice, neurologice periferice si centrale, ginecologice, de metabolism si de nutritie, endocrine.Pensiunea Vidra se afla in localitatea Hidiselul de Jos la 2 Km de statiunea balneara Baile Felix, pe DN 76 inspre Deva. Locatia este aproape de padure intr-o zona linistita, oferind o atmosfera calma, proprice unui sejur de neuitat.Capacitatea de cazare a pensiunii este de 36 de persoane, impartita in 16 camere duble sau triple dotate cu baie proprie cu dus sau cad?, televizor, frigider. La fiecare etaj exista balcon.Pensiunea detine o sala de mese cu bucatarie proprie, dar turistii pot servi masa si pe terasa pensiunii sau in unul din cele 2 foisoare. Clientii pot folosi gratarul si cuptorul cu lemne din dotarea pensiunii.
De asemenea, pensiunea mai dispune si de un spatiu verde de 150 de m in care copiii se pot juca.Paraiasul din spatele pensiunii ofera clientilor posibilitatea de a pescui.Parcarea proprie are o capacitate de 14 locuri.Clientii pot fi serviti cu miere si alte produse apicole din productie proprie.