HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Casa de vacanță Maia din Dambovicioara

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Cazare Casa de vacanță Maia din Dambovicioara Arges Dambovicioara Rucar-Bran

Contact Cazare

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

TAXI in zona

taxi TAXI Arges
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Arges
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Arges
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Arges
contacteaza-ne pentru oferta promovare

download aplicatie gratuita android
download aplicatie gratuita ios

Cazare Casa de vacanță Maia din Dambovicioara - Pensiuni Rucar-Bran

Cazare Casa de vacanță Maia din Dambovicioara: aceasta pagina este dedicata unitatii de cazare Casa de vacanță Maia din Dambovicioara ce ofera cazare, este inscrisa pe hvp in categoria Pensiuni, zona turistica Rucar-Bran, in judetul Arges, localitatea Dambovicioara Sat Podu Dambovitei, Str Valea Cheii, Nr. 80

Descriere unitate cazare

Va puteti bucura de linistea muntelui avand in acelasi timp tot confortul necesar. Casa are 4 dormitoare, 2 bai, un living spatios, o terasa acoperita si un foisor dotat pentru prepararea gratarelor in aer liber. Zona este extrem de linistita, ideala pentru plimbari, departe de aglomeratia specifica statiunilor montane, fiind in acelasi timp usor accesibila.

Cheile Dambovicioarei, locuri de un pitoresc deosebit, unice prin salbaticia peisajului constituie adevarate atractii turistice.
Aici, natura si oamenii creaza un spatiu de convietuire specific, Piatra Craiului fiind declarata parc national si protejata de legile Romaniei.
Maretia crestei dantelate a Pietrei Craiului, al carei profil caracteristic se remarca de la mare distanta, este imbogatita si de elementele specifice de flora si fauna - monumente ale naturii. Cel mai remarcabil element, specific Pietrei Craiului si care nu se mai gaseste in alta parte este: garofita Pietrei Craiului.
Raurile care coboara in muntii Fagaras, Piatra Craiului si Leaota au sapat in calcarele de aici vai inguste si adinci, dand nastere, pe un teritoriu relativ restrans, celui mai mare complex de chei aflate la noi in tara. Printre acestea se numara Cheile Dambovicioarei, deosebit de pitoresti si spectaculoase.
Dintre multimea de pesteri ce se gasesc in lungul Cheilor Dambovicioarei, cea mai cunoscuta si impresionanta este Pestera Dambovicioarei. Lunga de peste 250 m, pestera are aspectul unei galerii putin ramificate si este usor accesibila turistilor.