HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Pensiunea Cascada Vidra

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Cazare Pensiunea Cascada Vidra Alba Vidra Transilvania

Contact Cazare

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

TAXI in zona

taxi TAXI Alba
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Alba
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Alba
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Alba
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Agentie de Turism Alba

Agentie turism Alba
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Alba
contacteaza-ne pentru oferta promovare

download aplicatie gratuita android
download aplicatie gratuita ios

Cazare Pensiunea Cascada Vidra - Pensiuni Transilvania

Cazare Pensiunea Cascada Vidra: aceasta pagina este dedicata unitatii de cazare Pensiunea Cascada Vidra ce ofera cazare, este inscrisa pe hvp in categoria Pensiuni, zona turistica Transilvania, in judetul Alba, localitatea Vidra Sat Nemesi, Nr. 67A, jud. Alba

Descriere unitate cazare

Cand urci de la Cimpeni spre Muntele Gaina, soseaua coteste spre apus, inganandu-se cu Raul Mic, una dintre ramurile de obarsie ale Ariesului. Astazi intalnim in cale, ceva mai la deal, comuna Vidra, formata din sate mari, compacte cu casele zidite pe terase ori la poalele versantilor.
In inima comunei, langa rezervatia naturala - Cascada Valul Miresii, este asezata Cabana turistica Cascada care va ofera servicii turistice de calitate.Cabana dispune de urmatoarele facilitati: 3 camere cu pat dublu, o camera cu pat simplu si o camera cu 5 paturi. De asemenea, cabana dispune de o bucatarie dotata cu toate cele necesare pentru turistii care doresc sa-si gateasca singuri, sala de mese si living.Serile racoroase vi le puteti petrece fie in bar, urmarind programele preferate fie pe terasa, savurand peisaje placute ochiului, alcatuite din stanci golase de calcar alb, presarate din loc in loc cu mici palcuri de arbusti.Va oferim inclusiv produse alimentare traditonale, specifice satelor de munte, legume si fructe cultivate in gospodaria proprie.Pe cei dornici de a experimenta viata linistita de la sat, calutul Bubi ii asteapta sa ii poarte pe meleagurile Tarii Motilor.