HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Pensiunea Casa Traiana

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Cazare Pensiunea Casa Traiana Alba Alba Iulia Transilvania

Contact Cazare

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

TAXI in zona

taxi TAXI Alba
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Alba
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Alba
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Alba
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Agentie de Turism Alba

Agentie turism Alba
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Alba
contacteaza-ne pentru oferta promovare

download aplicatie gratuita android
download aplicatie gratuita ios

Cazare Pensiunea Casa Traiana - Pensiuni Transilvania

Cazare Pensiunea Casa Traiana: aceasta pagina este dedicata unitatii de cazare Pensiunea Casa Traiana ce ofera cazare, este inscrisa pe hvp in categoria Pensiuni, zona turistica Transilvania, in judetul Alba, localitatea Alba Iulia Str. Ariesului (Stefan Manciulea), nr. 49A, Alba Iulia,jud. Alba

Descriere unitate cazare

Suntem in domeniu de peste 5 ani si experienta isi spune cuvantul: serviciul de pensiune cazare, care ne reprezinta, raspunde standardelor actuale. Suntem pensiunea care ofera calitatea si confortul pentru gustul clientilor nostri, fapt ce ne situeaza in topul serviiciilor de cazare din Alba Iulia si judetul Alba, iar tarifele la cazare in pensiunea noastra sunt fara concurenta in Alba Iulia.
Dedicati in exclusivitate servirii ireprosabile si calitatii in asigurarea confortului oaspetilor nostri, care sunt convinsi de serviciile noastre de cazare atunci cand aleg pensiunea Casa Traiana, in comparatie cu celelalte pensiuni din Alba Iulia sau Alba, credem cu tarie ca doar reputatia castigata si respectul cuvenit astfel ne va purta numele si ne va recomanda in randul dumneavoastra, clientii nostri, atunci, cand veti poposi in Alba Iulia, alegând serviciile de cazare, in regim de pensiune.
Pensiunea Casa Traiana din Alba Iulia dispune pentru cazare de 10 camere, dintre care 7 duble si 3 camere matrimoniale si 2 apartamente cu 3 camere si bucatarie proprie. Camerele dispun de baie proprie, televizor, internet, televiziune prin cablu, telefon, balcon. De asemenea, oaspetilor nostri, care au ales serviciul de cazare, le oferim gratuit servicii de intretinere: sauna, fitness, jacuzzii, masaj. Cu aceste dotari, ne mandrim ca suntem locul de popas preferat atat al turistilor care viziteaza Alba Iulia si imprejurimile, cat si al oamenilor de afaceri aflati la noi in oras, in tranzit ?i care opteaza pentru cazare la noi, gasind aici tot confortul unei pensiuni de calitate din Alba Iulia.
De asemenea, pe langa serviciile de cazare si intretinere, oferite de pensiunea noastra din Alba Iulia, dispunem de un restaurant cu o capacitate de 60 de locuri, in care pe langa micul dejun va oferim o gama diversificata de produse traditionale romanesti, gatite sanatos "ca la mama acasa". Totdata va puteti desfata simturile si curiozitatea incercand preparate cu specific chinezesc si italian. Suntem singura pensiune din Alba Iulia care serveste produse din bucataria chinezeasca.
Stimati clienti, daca aveti drum in Judetul Alba sau in Municipiul Alba Iulia si veti alege serviciile de cazare ale pensiunii noastre, cu siguranta, primirea si serviciile noastre ireprosabile, vor face ca si altadata sa ne alegeti atunci cand popositi.