HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Baile Acas

  • Statiuni Balneare
  • Satu mare
  • Satu mare
  • Maramures
Baile Acas Satu mare Satu mare Maramures

Adresa Obiectiv Turistic

Judet - Localitate
Satu mare - Satu mare

TAXI in zona

taxi TAXI Satu mare
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Satu mare
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Satu mare
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Satu mare
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Agentie de Turism

Agentie turism Satu mare
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Satu mare
contacteaza-ne pentru oferta promovare
Baile Acas: aceasta pagina prezinta o scurta descriere a obiectivului turistic Baile Acas, adaugat pe hvp in categoria Statiuni Balneare, zona turistica Maramures, in judetul Satu mare, localitatea Satu mare

Baile Acas Descriere

Apa termală din Acâş a fost descoperită cu sute de ani în urmă, la o adâncime de peste 1800 m, datorită calităților sale deosebite fiind apreciată de însăşi împărăteasa Maria Tereza. Astăzi Băile Acâş dispun de 2 bazine în aer liber, precum și de văni pentru tratamente cu apă termală.

Temperatura apei este de 75°C şi are efecte benefice în tratarea afecțiunilor reumatismale inflamatorii, afecțiuni reumatismale degenerative, articulare dar şi pentru afecțiuni post-traumatice, afecțiuni neurologice centrale şi periferice ori probleme ginecologice. Băile Acâș dispun de locuri de cazare în căsuțe, sau în hotelul dotat cu saună finlandeză, locuri pentru servirea mesei, iar dacă preferați masa în aer liber, aici găsiți locuri de picnic, special amenajate pentru grătar şi terenuri pentru campare.

Cei mici vor putea să se joace în voie în spațiile de joacă amenajate pentru copii. Locul e plin de verdeață, vegetație, aer curat şi o linişte odihnitoare, de aceea este ideal pentru petrecerea unui sfârşit de săptămână plăcut şi relaxant sau a unui sejur în care să vă reîncărcați cu energie sau să vă tratați afecțiunile.

Recomandam urmatoarele unitati de cazare din zona selectata