HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Cascada Urlatoarea

  • Cascade
  • Busteni
  • Prahova
  • Valea Prahovei
Cascada Urlatoarea Prahova Busteni Valea Prahovei

Adresa Obiectiv Turistic

Judet - Localitate
Prahova - Busteni

TAXI in zona

taxi TAXI Prahova
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Prahova
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Prahova
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Prahova
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Agentie de Turism Prahova

Agentie turism Prahova
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Prahova
contacteaza-ne pentru oferta promovare
Cascada Urlatoarea: aceasta pagina prezinta o scurta descriere a obiectivului turistic Cascada Urlatoarea, adaugat pe hvp in categoria Cascade, zona turistica Valea Prahovei, in judetul Prahova, localitatea Busteni

Cascada Urlatoarea Descriere

Cascada Urlătoarea din Munţii Bucegi este una dintre cele mai spectaculoase din România, atât prin debit, cât şi prin înălţime (15 metri). Este un punct de atracţie pentru mii de turişti, mai ales că drumul către cascadă este considerat cel mai uşor traseu din Bucegi.

Apele care lovesc năvalnic stânca ţi se dezvăluie după numai o oră de mers prin pădure. Cascada se află la Poalele Jepilor, deasupra Poienii Ţapului.

Drumul către cascadă este destul de uşor, dar mai apar şi obstacole. La punctul numit "La Grătar" drumul se bifurcă. Spre dreapta, poteca marcată cu triunghi albastru duce la Cabana Piatra Arsă.

Dintr-o dată, liniştea din pădure este tulburată de un vuiet puternic, iar din spatele stâncilor apare Cascada Urlătoarea. Cascada Urlătoarea este un obiectiv turistic căutat de turişti vara, pentru că oferă răcoare, soare, dar şi un pic de mişcare.

În afara principalei căderi de apă veţi descoperi cu surprindere că există şi altele mai mici, desfăşurate pe câteva zeci de metri mai sus, pe cele două pâraie, Urlătoarea Mare şi Urlătoarea Mică.