HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Vila Sinaia 1929

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Cazare Vila Sinaia 1929 Prahova Sinaia Valea Prahovei

Contact Cazare

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

TAXI in zona

taxi TAXI Prahova
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Prahova
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Prahova
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Prahova
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Agentie de Turism Prahova

Agentie turism Prahova
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Prahova
contacteaza-ne pentru oferta promovare

download aplicatie gratuita android
download aplicatie gratuita ios

Cazare Vila Sinaia 1929 - Vile Valea Prahovei

Cazare Vila Sinaia 1929: aceasta pagina este dedicata unitatii de cazare Vila Sinaia 1929 ce ofera cazare, este inscrisa pe hvp in categoria Vile, zona turistica Valea Prahovei, in judetul Prahova, localitatea Sinaia Sinaia, str. Theodor Aman, nr. 3

Descriere unitate cazare

In zona istorica a Sinaiei (furnica), la doar 5 minute de mers pe jos de centrul Sinaiei, veti gasi o vila cu personalitate, construita la 1929, complet si modern renovata si utilata in 2011. Camerele spatioase, linistea si privelistile exceptionale va vor face sederea o adevarata placere.Dotarile deosebite si aerul modern combinat cu cel clasic si personalul prietenos fac din Vila Sinaia 1929 cea mai buna alegere.Pentru ca intelegem nevoile Dvs. , am creat diferite oferte pentru fiecare necesitate:
- reduceri pentru sederi prelungite
- preturi avantajoase pentru plata in avans
- preturi speciale pentru rezervari din timp
- pachete de servicii incluzand excursii catre atractiile Bucegilor si ale Transilvaniei sau de odihna activa (atv, Paintball, Tir cu arcul, Parapanta, Drumetii, Safari cu masini 4x4)
Va rugam sa ne contactati si sa ne spuneti nevoile Dvs. , iar noi va vom `croi` oferta cea mai buna pt Dvs.Structura vilei permite inchirierea pe etaje, cu intrare separata, obtinand astfel niste apartamente spatioase pentru Dvs. , familia si prietenii Dvs. :
- `Ground Floor Apartment` compus din doua camere duble si suita cu un dormitor, hol central spatios cu soba-semineu, pentru 6 adulti
- `The View Hideaway` la primul etaj, compus din doua camere duble si o suita cu doua dormitoare, hol spatios cu soba-semineu, pentru 8 persoane, privelisti deosebite, liniste si intimitate.Comfort la un pret rezonabil.Pentru plati, acceptam depuneri sau transferuri in contul nostru ro02bucu1551301276009ron deschis la Alpha Bank precum si plati prin pay-pal sau cu card bancar.Ne pare rau sa va anuntam, insa, faptul ca vila noastra nu dispune de discoteca, nici nu accepta transformarea acesteia in local de petreceri. Suntem o unitate de cazare. Multumim pentru intelegere.Va asteptam!