HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Ramada Bucharest Parc

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Cazare Ramada Bucharest Parc Bucuresti Bucuresti Muntenia

Contact Cazare

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

TAXI in zona

taxi TAXI Bucuresti
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Bucuresti
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Rent a Car
Telefon
0742923150
Telefon
0732399370
Website
Facebook

Agentie de Turism

Agentie turism Bucuresti
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Bucuresti
contacteaza-ne pentru oferta promovare

download aplicatie gratuita android
download aplicatie gratuita ios

Cazare Ramada Bucharest Parc - Hoteluri Muntenia

Cazare Ramada Bucharest Parc: aceasta pagina este dedicata unitatii de cazare Ramada Bucharest Parc ce ofera cazare, este inscrisa pe hvp in categoria Hoteluri, zona turistica Muntenia, in judetul Bucuresti, localitatea Bucuresti Str. Poligrafiei nr. 3-5, Sectorul 1

Descriere unitate cazare

Hotelul Ramada Bucharest Parc se situeaza in partea de nord a Bucurestiului, zona recunoscuta si ca centru de business al capitalei, in imediata apropiere de Romexpo si la 3 minute de Bucharest Business Park.
Hotelul Ramada Parc ofera 267 de camere cu un design modern ce beneficiaza de toate facilitatile de care aveti nevoie in calatoriile de afaceri, 180 de camere single (pat matrimonial), 79 de camere duble si 8 apartamente.
Ramada Bucharest Parc este locul unde confortul si estetica se intalnesc. Camere sunt echipate cu sistem de climatizare individual, conexiune prin satelit, televizoare LCD cu sistem Video-on-demand, acces la internet wireless, filtru de cafea cu accesorii, minibar, seif, uscator de par - acestea fiind doar cateva dintre facilitatile oferite.
Noi credem cu tarie in sloganul Ramada: „Lasati totul in grija noastra!” ® Scopul nostru este acela de a oferi oaspetilor servicii la cele mai inalte standarde internationale, Ramada Bucharest Parc fiind un loc ideal atat pentru intalnirile oamenilor de afaceri, cat si pentru organizarea conferintelor.