HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Hotel Brasov

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Cazare Hotel Brasov Brasov Brasov Tara Barsei Brasov

Contact Cazare

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

TAXI in zona

taxi TAXI Brasov
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Brasov
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Brasov
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Brasov
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Agentie de Turism

Agentie turism Brasov
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Brasov
contacteaza-ne pentru oferta promovare

download aplicatie gratuita android
download aplicatie gratuita ios

Cazare Hotel Brasov - Hoteluri Tara Barsei Brasov

Cazare Hotel Brasov: aceasta pagina este dedicata unitatii de cazare Hotel Brasov ce ofera cazare, este inscrisa pe hvp in categoria Hoteluri, zona turistica Tara Barsei Brasov, in judetul Brasov, localitatea Brasov Braşov, str. 13 Decembrie, nr. 38 - 500199

Descriere unitate cazare

La Hotel Braşov veţi descoperi adevarata personalitate a unui boutique hotel. Un interior unic, atent decorat, o atmosferă călduroasă, servicii şi facilităţi personalizate, confort, linişte, intimitate... toate pentru cel mai important oaspete: Dumneavoastră.Situat în oraşul istoric Braşov, într-o zonă liniştită, Hotelul Braşov oferă o gamă variată de servicii, de o calitate ireproşabilă, turiştilor veniţi aici pentru afaceri sau pentru petrecerea concediului.
Daca veniţi pentru afaceri în Braşov, Hotelul Braşov este locul ideal unde puteţi sta. De la hotel ajungeţi în 5 minute în Centrul Civic şi în 10 minute în Centrul istoric al oraşului Braşov. Fiecare cameră este dotată cu cele mai moderne mijloace de comunicare, beneficiaţi de parcare supravegheată, de săli pentru relaxare, sport, conferinţe. La noi veţi gasi servicii hoteliere de înalt profesionalism.
Dacă vă petreceţi concediul în Braşov, la Hotel Braşov veţi găsi un ambient dedicat dumneavoastră, creat cu atent până în cele mai mici detalii. Hotelul Braşov vă ofera linişte şi relaxare. La noi găsiţi informaţii turistice, sfaturi pentru petrecerea timpului liber. De aici ajungeţi foarte uşor la cele mai importante repere turistice ale Braşovului.