HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Pensiunea Conacul de pe deal

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Cazare Pensiunea Conacul de pe deal Arges Campulung Muscel Muntenia

Contact Cazare

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

TAXI in zona

taxi TAXI Arges
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Arges
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Arges
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Arges
contacteaza-ne pentru oferta promovare

download aplicatie gratuita android
download aplicatie gratuita ios

Cazare Pensiunea Conacul de pe deal - Hoteluri Muntenia

Cazare Pensiunea Conacul de pe deal: aceasta pagina este dedicata unitatii de cazare Pensiunea Conacul de pe deal ce ofera cazare, este inscrisa pe hvp in categoria Hoteluri, zona turistica Muntenia, in judetul Arges, localitatea Campulung Muscel Com. Mioarele, Sat Matau, Nr. 41B, Campulung

Descriere unitate cazare

Pensiunea Conacul de pe deal va asteapta cu drag in locatia nou deschisa in imediata apropiere a municipiului Campulung Muscel.

Fie doriti sa va petreceti concediul, ori un sfarsit de saptamana reusit, sau poate aveti nevoie de o iesire in afara orasului cu colegii de birou, in orice situatie, Conacul de pe deal este cea mai buna varianta pentru a avea parte de un sejur placut.

Pensiunea este amplasata intr-una din cele mai frumoase regiuni ale Munteniei, in comuna Mioarele, pe dealul Matau, pana nu demult, cel mai inalt din tara, la doar 5 km de centrul orasului Campulung Muscel. Odata sositi, puteti descoperi aceasta frumoasa zona, plina de istorie, arta, arhitectura, peisaje superbe, traditii si....mancare buna.

Partia Chilii se afla la doar 50 m distanta de locatie si reprezinta unul din punctele de interes pentru majoritatea turistilor, nu doar pentru ski, cat si pentru organizarea de concursuri de moto-cross, etape de off road etc. Mai mult, in apropierea partiei se gaseste un platou care ofera o panorama idilica a Campulungului si a muntilor Piatra Craiului, Iezer, Fagaras (in zilele insorite si cu atmosfera curata, se poate vedea si varful Moldoveanu), fiind un loc perfect pentru picnic.

Pensiunea va ofera o varietate de servicii si facilitati exceptionale, precum servirea unor mese gustoase, cu un meniu diversificat, atat din bucataria traditionala romaneasca, cat si din cea internationala, in restaurantul Conacului. Mai mult, ca oaspeti ai nostri, veti beneficia si de o piscina interioara, locuri de joaca pentru copii (interior si exterior),sali de conferinta, parcare, internet wireless gratuit, TV si multe altele.