HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Hostel Taxi

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Cazare Hostel Taxi Ilfov Otopeni Muntenia

Contact Cazare

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

TAXI in zona

taxi TAXI Ilfov
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Ilfov
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Rent a Car
Telefon
0732399370
Telefon
0742923150
Website
Facebook

Agentie de Turism

Agentie turism Ilfov
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Ilfov
contacteaza-ne pentru oferta promovare

download aplicatie gratuita android
download aplicatie gratuita ios

Cazare Hostel Taxi - Hosteluri Muntenia

Cazare Hostel Taxi: aceasta pagina este dedicata unitatii de cazare Hostel Taxi ce ofera cazare, este inscrisa pe hvp in categoria Hosteluri, zona turistica Muntenia, in judetul Ilfov, localitatea Otopeni str. Privighetorilor, nr. 4A

Descriere unitate cazare

Taxi Hostel este un hotel de tineret – nou construit si amenajat, a carui denumire a izvorat pornindu-se de la trei componente ce am dorit sa fie usor de retinut:
- prima componenta: usor accesibil – Taxi Hostel asigura transfer gratuit la/catre aeroportul Otopeni. Se asigura transfer la cerere catre Centrul Vechi al Bucurestiului sau catre Gara de Nord la tarif standard.
- a doua componenta: industria taxi este uriasa la nivel mondial, acest serviciu imbracand o varietate de moduri de transport, unele dintre acestea de-a dreptul bizare si foarte distractive. Astel am intalnit pe langa taximetristi rutieri, taxi pe apa, taxi aerian, taxi cu camila, taxi cu magarul, taxi cu bicicleta, taxi cu propulsie umana. Multi taximetristi sunt tineri, simpatici, cu mult chef de viata si multe de povestit si impartasit din experienta lor. Uni dintre acestia sunt excelenti ghizi, iar unele dintre cele mai interesante si mai fascinante locuri pot fi descoperite cu ajutorul acestora. De aceea ne-am gandit sa incurajam oamenii din aceasta familie sa ne fie oaspeti asigurandu-le reduceri de tarife pentru ei si clientii lor. Astfel taximetristi au o reducere de 10%, iar toti clientii care ajung la noi cu orice companie de taxi au o reducere de 5% pentru toate serviciile oferite de noi.
- a treia componenta: ne place muzica trupei rock Taxi si asfel ne dorim ca atat membrii trupei cat si fanii lor sa fie cat mai des prezenti la noi, atat in hotel cat si in pub-ul nostru prevazut cu o mica scena pentru muzica live. Astfel toti membrii trupei de rock Taxi au servicii gratuite.
Taxi Hostel este un hotel pentru tineret (hostel), clasificat trei stele, situat in zona centrala a orasului Otopeni. Receptia hotelului este deschisa nonstop.
Oaspetii beneficiaza de transfer gratuit de la / catre aeroport.
Hotelul are o capacitate de 67 de locuri in 24 de camere, din care :
• 10 camere duble: 6 camere cu pat matrimonial si 4 camere Twin ( 2 paturi ),
• 9 camere triple (3 paturi),
• 5 camere cvadruple (4 paturi)
• Se asigura si cazare in regim hostel, respectiv locuri in dormitoare cu 4 paturi.
Toate camerele sunt prevazute cu TV, minifrigider, paturi standard hotelier (90/200 sau 160/200), baie cu cada.
Hotelul asigura la cerere mic dejun, pranz, cina, conditii pentru self-catering si barbecue, activitati recreativ-distractive.
Sala self cattering, la dispozitia clientilor, se afla la parter, are o capacitate de 16 locuri, o bucatarie complet utilata si o masina de spalat. Spatiul dispune si de o terasa deschisa pentru barbecue.
Taxi Club – mansarda (etajul4), are o capacitate 40 de locuri, fiind un spatiu ce poate fi folosita ca sala de conferinta, sala de mese sau ca spatiu pentru evenimente, recreere si socializare. Spatiul dispune de bar si bucatarie complet utilata, dar si de o terasa ce ofera o priveliste inedita a orasului Otopeni. In mod obisnuit, in week-end, in Taxi Club se organizeaza petreceri sau seri de club acompaniate de diverse activitati distractive (stand-up comedy, teatru, karaoke). Oaspeţii primesc un voucher pentru o băutură de bun venit la bar.

Recomandam urmatoarele obiective turistice in zona