HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Route68 Summerfest 2015: Ediție Aniversară

  • 2015-05-07
  • Deva
  • Hunedoara
Route68 Summerfest 2015: Ediție Aniversară Deva

Adresa Eveniment

Judet - Localitate
Hunedoara - Deva

TAXI in zona

taxi TAXI Hunedoara
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Hunedoara
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Hunedoara
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Hunedoara
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Agentie de Turism

Agentie turism Hunedoara
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Hunedoara
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Descriere

Se împlinesc 5 ani de muzica live și distracție faină la Route68 Summerfest, cel mai important eveniment muzical open-air din vestul României!
Ediția aniversară a festivalului se va desfășura în perioada 24-25 iulie, în parcul Castelului Gyulay Ferencz (sec XVII) de lângă Deva (Mintia, jud. Hunedoara) și promite a fi experiența verii pentru toți cei care vor accepta invitația:
"Suntem foarte fericiți că proiectul pe care l-am început timid în 2011 a crescut frumos și este în prezent unul dintre puținele evenimente de amploare dedicate exclusiv trupelor românești. Iubim muzica autohtonă și publicul fain care o acompaniază și este important ca împreună să susținem dezvoltarea acestui segment muzical. Route68 Summerfest este o experiență completă, care îmbină farmecul unei locații idilice cu concerte live, activități diverse și multă libertate. Luați-vă cortul, luați-va gașca de prieteni și ieșiți din casă, veniți la Route!" a declarat Irina Onescu, producătorul general al festivalului.
Primele nume anunțate pentru cea de-a cincea ediție sunt Alternosfera, Șuie Paparude, Coma, OCS și Niște Băieți, lineup-ul final urmând să reunească peste 20 de trupe și DJ.
Abonamentele au fost puse deja în vânzare, online pe Myticket.ro, Iabilet.ro, dar și în rețeaua magazinelor Diverta din toată țara, la prețul promoțional de 59 LEI (camping inclus), până la data de 1 iunie 2015.


Termeni si Conditii de utilizare:
HVP nu isi asuma in nici un mod răspunderea pentru informaţiile afişate pe site de catre utilizatorii sai, nici pentru cazul in care anumite informatii sunt oferite cu intarziere, pierdute, sterse sau nu pot fi înmagazinate pe server din orice motive imputabile utilizatorului. Calendar Evenimente nu isi asuma raspunderea pentru consecinţele create de informatiile afisate pe acest site, informatiile si afisarea lor ramanand in raspunderea totala a utilizatorilor.