HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Pensiunea Dor De Munte Retezat

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Cazare Pensiunea Dor De Munte Retezat Hunedoara Muntele Mic Banat

Contact Cazare

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

TAXI in zona

taxi TAXI Hunedoara
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Hunedoara
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Hunedoara
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Hunedoara
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Agentie de Turism

Agentie turism Hunedoara
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Hunedoara
contacteaza-ne pentru oferta promovare

download aplicatie gratuita android
download aplicatie gratuita ios

Cazare Pensiunea Dor De Munte Retezat - Pensiuni Banat

Cazare Pensiunea Dor De Munte Retezat: aceasta pagina este dedicata unitatii de cazare Pensiunea Dor De Munte Retezat ce ofera cazare, este inscrisa pe hvp in categoria Pensiuni, zona turistica Banat, in judetul Hunedoara, localitatea Muntele Mic Statiunea Muntele Mic,judetul Hunedoara

Descriere unitate cazare

Cabana Dor de munte va pune la dispozitie oferte de cazare indiferent de sezon. Dispunem de oferte de cazare in Retezat adaptate bugetului si nevoilor dumneavoastra. Optati pentru serviciile noastre de cazare in Retezat pentru a petrece o vacanta in mijlocul naturii.

Localizare:

Unitatea geografica a Muntilor Tarcu, din care face parte si Masivul Muntele Mic, ocupa regiunea de nord-vest a Carpatilor Meridionali. Limitele Muntilor Tarcu sunt Valea Timisului si a Bistrei, Valea Raului Rece (Hideg) si Raului Ses, continuat de Raul Mare. Relieful existent in acest tinut este in general muntos, dar printr-o trecere treptata de la campie la piscurile inalte. Crestetul usor bombat al Masivului Muntele Mic, care atinge altitudinea de 1806 m, face foarte usoara ascensiunea pe acest munte. Pentru amatorii de peisaje alpin-stancoase, Masivul Tarcu si traseul pana la Varful Tarcu (2190 m) ofera peisaje splendide, panoramice, greu de uitat de catre orice excursionist. In vaile glaciare, prin retragerea ghetarilor, de multe ori se intalnesc lacuri glaciare, care completeaza peisajul pitoresc al acestor locuri. Mai multe detalii despre aceasta zona puteti gasi la submeniul corespunzator din dreapta.

Facilitati cazare: frigider in unitate, masa de ping-pong, sala de fitness, se accepta animale, parcare, gradina/curte, biliard, spalatorie, sauna, solarium, terasa, plata cu cardul, loc amenajat de joaca, bar, restaurant, sala de conferinte.

Facilitati camere: uscator de par, baie cu cada, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV.

e munte va ofera garantia unui sejur reusit in familie sau alaturi de prieteni.Confortul serviciilor de cazare in Retezat este atuul pe care il oferim tuturor clientilor nostri.Cabana Dor de munte - la dispozitia dumneavoastra cu servicii de cazare complete.