HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Cabana Retezat

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Cazare Cabana Retezat Hunedoara Rau de mori Banat

Contact Cazare

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

TAXI in zona

taxi TAXI Hunedoara
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Hunedoara
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Hunedoara
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Hunedoara
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Agentie de Turism

Agentie turism Hunedoara
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Hunedoara
contacteaza-ne pentru oferta promovare

download aplicatie gratuita android
download aplicatie gratuita ios

Cazare Cabana Retezat - Cabane Banat

Cazare Cabana Retezat: aceasta pagina este dedicata unitatii de cazare Cabana Retezat ce ofera cazare, este inscrisa pe hvp in categoria Cabane, zona turistica Banat, in judetul Hunedoara, localitatea Rau de mori Rau de Mori, Sat Clopotiva, Jud. Hunedoara

Descriere unitate cazare

Pensiunea Cabana Retezat a apărut din dorinţa noastră, a gazdelor, de a da posibilitatea cât mai multor turişti să petreacă clipe de neuitat în Ţara Haţegului.

Când am construit această pensiune, ne-am inspirat în primul rând din natură şi din specificul zonei. Ne-am propus să oferim condiţiile de cazare pe care şi noi ne-am dori să le avem ca turişti – camere frumos decorate, cu mobilier nou, intimitate şi confort.

Vrem să oferim condiţii de relaxare pentru toate gusturile. De aceea, am amenajat spaţii în aer liber sau acoperite precum lobby, sauna, piscina sezoniera sau zona pentru pregătit grătarul.

Mâncarea este de bază, la noi în Ardeal, mai ales când ajungi să te bucuri de aerul tare şi curat de munte. De aceea, noi ne întâmpinăm oaspeţii cu preparate tradiţionale, proaspete şi bune, gătite chiar în restaurantul Cabanei Retezat.

Vă aşteptăm cu bucurie să descoperiţi zonele minunate care ne înconjoară şi să vă bucuraţi de serviciile puse la dispoziţie de pensiunea Cabana Retezat

Pensiunea "Cabana Retezat" vă întâmpină cu un living spaţios cu şemineu, cu multiple destinaţii – de la întâlniri la petreceri.

Pentru odihnă, pensiunea "Cabana Retezat" dispune de:

5 camere duble
2 camere twin
3 camere triple (un pat dublu şi unul single)
4 camere cu 4 locuri (un pat matrimonial si 2 single)

Doriţi să vă relaxaţi? Complexul de servicii al "Cabanei Retezat" vă oferă posibilitatea de a înota în piscina sezoniera acoperită aflată lângă pensiune, de a vă bucura de saună sau de a face un grătar cu prietenii în spaţiul special amenajat.

Fiecare dintre camerele pensiunii beneficiază de căldură, prin încălzire centrală, de grupuri sanitare proprii, de apă caldă curentă şi de TV.

Vă aşteptăm la pensiunea "Cabana Retezat", pentru a vă bucura de liniştea şi frumuseţea naturii. Indiferent de regiunea din care veniţi, puteţi ajunge cu uşurinţă la pensiunea "Cabana Retezat". Aceasta se află în imediata apropiere a Parcului Naţional Retezat, pe DN 686D. Indicatoarele către Gura Zlata vă vor ajuta să ne reperaţi mai uşor, pensiunea aflându-se în această zonă. Drumul este bun, asfaltat şi poate fi accesat cu orice tip de autovehicul. Pe perioada iernii se recomandă folosirea echipamentelor anti-derapante specifice (cauciucuri de iarnă, lanţuri). Atenţie: Pensiunea "Cabana Retezat" se află pe partea stângă a drumului. Pentru a ajunge la pensiune trebuie să treceţi pe celălalt mal al râului.