HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Vila Preciosa

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Cazare Vila Preciosa Alba Alba Iulia Transilvania

Contact Cazare

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

TAXI in zona

taxi TAXI Alba
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Alba
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Alba
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Alba
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Agentie de Turism Alba

Agentie turism Alba
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Alba
contacteaza-ne pentru oferta promovare

download aplicatie gratuita android
download aplicatie gratuita ios

Cazare Vila Preciosa - Vile Transilvania

Cazare Vila Preciosa: aceasta pagina este dedicata unitatii de cazare Vila Preciosa ce ofera cazare, este inscrisa pe hvp in categoria Vile, zona turistica Transilvania, in judetul Alba, localitatea Alba Iulia Str. Lucian Blaga, Nr. 10

Descriere unitate cazare

La numai cateva minute de centrul istoric si administrativ, te intampina cu caldura si rafinament una dintre cele mai elegante locatii business si nu numai ale orasului Alba Iulia: Vila Preciosa.

Ofera cazare in 7 camere, confortabile, spatioase si elegante, care combina culorile clasice ale mobilierului din lemn masiv de tei cu marmura si decoratiunile moderne ale bailor.

Camerele sunt dotate cu minibar cu bauturi racoritoare nonalcoolice (inclus in pretul camerei), tv Lcd, climatizare, internet wireless (gratuit).

Conditii generale:
- Ora checkin 14, ora checkout 12.
- Nu sunt acceptate animalele de companie. In camere nu se fumeaza.
- Parcare privata, supravegheata video.

Vila dispune de o crama si de o vinoteca proprie.
Crama, o splendoare arhitecturala construita recent, dar cu metode traditionale de zidire a caramizilor in forma de bolta - este locatia unde puteti degusta din vinurile de colectie ale Vilei Preciosa pastrate in vinoteca proprie.

Pe langa degustarile de vinuri, crama va ofera locatia ideala pentru petreceri private, mese organizate si intalniri bussines, toate acestea intr-o atmosfera unica.

Restaurantul Preciosa cu o capacitate de 48 de locuri in salonul principal si 10 locuri in separeu, poate organiza mese festive sau intalniri de afaceri, prezentari, workshop-uri, toate acestea intr-un cadru elegant si sofisticat.

Terasa-bar:
Pe langa sala principala a restaurantului Vila Preciosa dispune si de o terasa bar de 34 de locuri care ofera un cadru relaxant, perfect pentru o intalnire cu prietenii, o sueta sau o vizionare la o bere a unui meci de fotbal.


De la bun inceput - conceptul care s-a avut in vedere la realizarea Vilei Preciosa, a fost acela de a se adresa, cu precadere, firmelor mici si mijlocii precum si echipelor de management din firmele mari, oferindu-le posibilitatea organizarii de evenimente specifice, avand la dispozitie toate dotarile necesare, beneficiind in plus de un cadru unitar si intim, intr-o atmosfera unica.

Drept urmare, in cadrul Vilei Preciosa aveti la dispozitie o sala de conferinte cu capacitate maxima de 30 de locuri - special amenajata, capabila a gazdui intalniri de afaceri, conferinte, simpozioane, prezentari de proiecte, team-building-uri.

Dotarile salii:
- Video proiector
- Ecran de proiectie
- Mufa supl. Laptop
- Flipchart
- Climatizare


Stil, eleganta si confort - asa s-ar caracteriza oferta de cazare a Vilei Preciosa. Mobilierul, decoratiunile de calitate precum si dotarile camerelor fac sederea dumneavoastra o placere care vă va face sa reveniti. . .

Recomandam urmatoarele obiective turistice in zona