HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Intercity Taxi

  • 0253.206.011
  • Taxi Gorj
Taxi Gorj

Taxi Gorj

Nume
Intercity Taxi
Gorj
Telefon Scurt
0253.206.011
Telekom
0769.604.400
Taxi Gorj: aceasta pagina este dedicata companiei de taxi Intercity Taxi ce ofera servicii de taxi,servicii de calitate la un nivel european in domeniul transportului de tip taxi in judetul Gorj

Descriere Intercity Taxi

INTERCITY TAXI SRL a fost infiintata in anul 1992. Conform datelor oferite de Registrul Comertului, firma are ca domeniu de activitate principal Transporturi cu taxiuri. Preturile acestei companii, pot varia in functie de marca si modelul masinii. Tarif Ron/km: Pornire, oprire, stationare: 1.80 - 2.00.
Experienta in domeniul taximetriei ne pozitioneaza pe un nivel superior in ceea ce priveste profesionalismul si calitatea serviciilor oferite. Cu un dispecerat modern, soferi experimentati, parcul auto Intercity Taxi este permanent intretinut si toate masinile au asigurari de persoane si bagaje pentru clienti.
Prin activitatea pe care o desfasuram dorim sa demonstram profesionalism, corectitudine, seriozitate si responsabilitate profesionala fata de clienti si colaboratori. 
Incercam si avem convingerea ca reusim sa asiguram confort si siguranta in transportul de persoane in regim de taxi pentru ca respectam activitatea pe care o desfasuram si deasemenea ne respectam clientii.