Descriere Restaurant
Deschis în 2008, odată cu inaugurarea hotelului Radisson Blu din Bucureşti, Prime Steaks and Seafood a devenit în scurt timp un etalon pentru servicii de calitate premium şi s-a poziţionat în topul restaurantelor de lux din capitală.
Prime Steaks and Seafood a fost primul restaurant care a introdus pe piaţa locală carnea de vită Irish Hereford Prime, care a câştigat în 2010 premiul pentru cea mai bună carne de vită din lume la o competiţie internaţională organizată de BEEF, un renumit magazin de produse alimentare din Germania. Carnea a reușit să se impună la capitolele savoare, frăgezime, textură și aspect în fața altor competitoare de calibru, precum Wagyu Beef din Noua Zeelanda, carnea de vită Angus produsa in Argentina, steak-ul italienesc Florentine, file-ul Angus de SUA, file-ul Charolais produs in Franța, Bison din SUA și carnea de vită Simmental din Germania.
De asemenea, odată cu preparatele din vită Irish Hereford gătite de chef Bernd Kirsch, în meniul Prime se găsesc și preparate din fructe de mare, somon norvegian marinat, cozi de langustine sote, piramidă din fructe de mare, stridii naturale, calcanul la grătar și multe alte preparate gata să încânte cele mai pretențioase gusturi.
Designul restaurantului este modern, dar extrem de familiar confortabil și luxos în acelați timp datorită culorilor și a lemnului care oferă un rafinament aparte spațiului. Clienții pot vizita crama restaurantului, în care vor găsi vinuri de excepție. Restaurantul are o capacitate de doar 44 de locuri, astfel că este indicat să faceți rezervare în prealabil.