HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Rent a Car Sibiu

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Inchiriaza masina Sibiu

Descriere Rent a car Prosper Motors

Compania noastra se ocupa de servicii de rent a car Sibiu / inchirieri auto Sibiu. In spatele echipei Prosper Motors sunt oameni cu o experienta de 5 ani in domeniul rent a car. Serviciile noastre de inchiriere auto in Sibiu, vin in intampinarea clientilor nostri si satisfac toate cerintele acestora. Punem la dispozitia clientilor nostri de rent a car Sibiu o gama larga de autoturisme ce pot satisface atat clientii din randul persoanelor fizice cat si persoanele juridice. Pentru cele din urma, si anume persoanele juridice, sistemul nostru de rent a car Sibiu este unul flexibil din punct de vedere financiar, astfel incat daca vorbim de o perioada mai lunga sau de un numar mai mare de masini inchiriate de la compania noastra, preturile se pot discuta.
Sistemul nostru de rent a car Sibiu este unul flexibil din punct de vedere financiar, astfel incat daca vorbim de o perioada mai lunga sau de un numar mai mare de masini inchiriate de la compania noastra, preturile se pot discuta.
Tip masina>15 zile13-15 zile9-12 zile5-8 zile2-4zile1 zi
VW POLO negociabil 21 € 23 € 25 € 27 € 33 €
RENAULT SYMBOL negociabil 23 € 25 € 27 € 29 € 35 €
VW GOLF negociabil 29 € 33 € 35 € 37 € 43 €
FORD MONDEO negociabil 31 € 35 € 37 € 39 € 45 €
PEUGEOT 407 negociabil 39 € 43 € 45 € 47 € 49 €
AUDI A4 negociabil 49 € 53 € 55 € 57 € 59 €
       
Tarifele sunt stabilite in €/zi si contin TVA-ul si asigurarile aferente. Plata integrala se face in avans in momentul semnarii contractului de inchiriere.
Plata se face cash, in USD, €, sau lei, la cursul BNR din ziua platii,TRANSFER BANCAR: Doar inaintea inceperii perioadei de inchiriere.
Platile se vor efectua conform normelor legale in materie stabilite de Banca Nationala a Romaniei pentru platile in valuta.

Recomandam urmatoarele obiective turistice in zona