HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Rent a Car Olt

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Inchiriaza masina Olt

Rent a Car Olt

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

Descriere Rent a car Slatina

Daca va doriti calitate la preturi avantajoase, Rentacar First va invita sa luati cunostinta cu serviciile noastre de rentacar din Slatina. Onoram o multitudine de cereri de rentacar cu predare sau preluare masini in orasul dvs. Am devenit lider de piata datorita increderii pe care clientii nostri ne-au acordat-o.
Societatea noastra are o experienta vasta in oferirea de servicii de rent a car de calitate superioara, la preturi avantajoase si cu toate dotarile necesare confortului dorit. 
Va oferim pachetul complet de servicii de rent a car: 
- La solicitarea dvs. putem sa va oferim autoturism cu sofer vorbitor de limba engleza. La un pret convenabil de 15 Euro/zi. In acest caz garantia pentru masina inchiriata nu mai este valabila. - La solicitarea dvs puteti sa benefciati de scaun pentru copil si lanturi de masina pentru anotimpul rece pentru 1E/zi pt fiecare.
- Pentru rent a car 1-4 zile, limita km de parcurs este de 200 Km/zi iar pentru km parcursi in plus se percepe o taxa de 0.2 Euro/km. - In raport cu cererea si oferta de rent a car, societatea noastra isi rezerva dreptul de a modifica tariful. Contractele deja incheiate sunt exceptate.
- Oferim clientilor fideli reduceri de 5% fata de tariful afisat pe site.
- Avem ca program de lucru de la ora 8:00--20:00 pe timp de vara si de la ora 9:00--19:00 pe timp de iarna.