HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Rent a Car Iasi

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Inchiriaza masina Iasi

Rent a Car Iasi

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

Descriere Rent a car Iasi

Inchirierea autoturismului se face pe baza unui contract semnat intre utilizator (locatar) si SC. SELENA TRIP CAR S.R.L.(locator). Recomandam citirea cu atentie a tuturor clauzelor contractuale. Locatorul isi rezerva dreptul de a nu accepta inchirierea, daca va considera necesar, fara a fi obligata sa ofere explicatii. Utilizatorul (locatarul) este obligat sa indeplineasca toate conditiile inscrise in contract.
Confirmarea in scris a autoturismului solicitat garanteaza disponibilitatea acestuia pentru perioada solicitata. Din motive obiective (ex: defectiuni ale autoturismului), dupa confirmarea rezervarii, firma isi rezerva dreptul de a schimba autoturismul cu un alt autoturism avand cel putin aceleasi caracteristici (clasa, dotari) cu cel ales initial.O rezervare confirmata va fi pastrata fara plata unui avans pana cel tarziu cu 7 zile inainte de data preluarii autoturismului. Dupa aceasta data, pentru garantarea rezervarii este necesara plata de catre locatar a unui avans nerambursabil de 50 EUR pentru inchirieri cu valoare totala pana la 500 EUR, sau 100 EUR pentru inchirieri cu valoare totala peste 500 EUR. In momentul preluarii autoturismului, locatarul va plati diferenta pana la valoarea totala a inchirierii auto solicitate.Varsta minima a utilizatorului (locatarului) trebuie sa fie de 21 ani.
Acesta trebuie sa prezinte urmatoarele acte:
- permis de conducere valabil pentru categoria autoturismului inchiriat, valabil in Romania si emis de cel putin 1 an;
- act de identitate (eventual cu adresa stabila din Romania).
Orice conducator auto suplimentar trebuie sa indeplineasca cel putin aceleasi conditii cu titularul contractului de inchiriere, fara a fi taxat suplimentar. Pentru inchirieri obisnuite sunt acceptati maximum 2 soferi.
Minimul perioadei de inchiriere este de 24 ore. Intarzierea pana la 2 ore peste 24 de ore nu va fi taxata suplimentar. Intarzierea intre 2 si 6 ore va fi taxata cu 50% din tariful unei zile de inchiriere, iar intarzierea cu mai mult de 6 ore va fi taxata cu 100% din tariful unei zile de inchiriere.
Utilizatorul (locatarul) va prelua autoturismul spalat si cu rezervorul plin si il va preda tot spalat si cu rezervorul plin; altfel va achita 10 EUR pentru spalat si 1 EUR + TVA per litru de combustibil lipsa. Preluarea / predarea auto se face fara suprataxa pe raza orasului Iasi, iar pentru alte locatii (alte orase, aeroporturi) se vor aplica taxe de dislocare conform ofertei. Preluarea / predarea auto inafara orelor de program ale agentiei se va taxa cu 10 EUR. Programul de lucru normal pentru care nu se taxeaza suplimentar este: Luni - Vineri: 09:00 – 19:00, Sambata: 09:00 – 14:00.
Tarifele oferite sunt in EUR/zi si includ chiria autoturismului (cu limita de kilometraj), uleiul, intretinerea, asigurare obligatorie RCA, asigurare optionala CASCO (pentru accidente) si TVA. Combustibilul nu este inclus in tarif. Tarife speciale sunt disponibile la cerere (ex: pentru inchirierea pe o perioada indelungata, pentru inchirierea inafara Romaniei).
In afara contravalorii chiriei se va achita si o garantie materiala de 300 EUR/autoturism , suma ce va fi returnata utilizatorului  (locatarului) la predarea in bune conditii a autoturismului inchiriat.
Plata serviciilor de inchirire auto se face anticipat, in EUR sau LEI, cu numerar, virament bancar sau cu una din cartile de credit acceptate (VISA, Mastercard) direct in agentie sau online.
 Tarifele oferite includ o limita de kilometraj, astfel:
- max. 400 Km/zi pentru inchirieri de 1 - 7 zile;
- max. 300 Km/zi pentru inchirieri mai mari de 7 zile.
Depasirea acestei limite de kilometraj se va taxa cu 0,2 EUR/Km.Toate amenzile, taxele de drum, parcari etc. precum si contravaloarea intretinerii si a eventualelor reparatii pe perioada inchirierii vor fi suportate de catre utilizator (locatar). Pierderea documentelor autoturismului se va taxa cu 100 EUR, iar pierderea cheilor acestuia se va taxa suplimentar cu 200 EUR. Deteriorarea anumitor parti ale autoturismului inchiriat (jante, scaune etc) se va taxa conform contractului semnat.