HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

NOVOTECH SRL

website
  • 0267.316.198
  • 0745.138.405
  • Covasna
Inchiriaza masina Covasna

Rent a Car Covasna

Nume
NOVOTECH SRL
Covasna
Telefon
0267.316.198
Telefon
0745.138.405
Website

Descriere NOVOTECH SRL

SC NOVOTECH SRL a fost infiinţată în anul 2002 în municipiul Sf. Gheorghe având domeniu de ctivitate închirieri de autoturisme şi service auto. Societatea noastră este prima firmă din judeţul Covasna care oferă servicii de închirieri de autoturisme – rent a car.
Pentru a fi pe placul tuturor potenţialilor noştri clienţi, punem la dispoziţie o gamă variată de autoturisme proaspăt achiziţionate, fiind în perioada de garanţie, cu posibilitatea de a livra maşina la locul solicitat de client. Activitatea de service auto s-a dezvoltat pe linie de tinichigerie şi vopsitorie, unitatea fiind dotată cu utilaje moderne şi performante, cu două cabine de vopsit, stand mixare vopsea R-M ONYX (pe bază de apă ), corespunzătoare cerinţelor europene, precum un colectiv calificat, specializat în cursuri organizate inclusiv în străinătate.
Oferim servicii complete în acest domeniu , cuprinzând consultanţă de specialitate, constatări tehnice, achiziţie şi distribuţie piese de schimb şi accesorii, intermediere cu societăţi de asigurare. Cheia succesului înregistrat într-un interval scurt de timp o reprezintă calitatea şi promptitudinea serviciilor oferite şi flexibilitatea de care dăm dovadă în relaţiile cu clienţii şi colaboratorii noştri. Vă asigurăm că vom opta pentru calitate şi performanţă maximă.

Recomandam urmatoarele obiective turistice in zona