HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Rent a Car Braila

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Inchiriaza masina Braila

Rent a Car Braila

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

Descriere Rent a car Braila

Exista si nefericitul caz in care dintr-un motiv sau altul, ajungi sa lovesti masina pe care ai inchiriat-o, fie din vina ta, fie din vina altcuiva…
Cel mai bun sfat care ti-l pot da este sa nu te panichezi, pentru ca daca o faci, si nu tratezi problema cum trebuie s-ar putea sa intri in belele mai mari si sa ajungi prin instanta pentru cine stie ce daune sau cine stie ce acuzatii!
Voi incerca sa te ajut cu cativa pasi pe care trebuie sa ii urmezi…
Deci cum trebuie sa tratezi problema?
Raspunsul simplu ar fi: Trebuie sa procedezi ca si cum masina ar fi a ta, doar ca trebuie sa anunti persoana responsabila cu accidentul. Asta inseamna ca nu o lasi acolo si tu pleci cu alta masina iar pe drum il suni pe proprietar si ii zici ceva de genul “Vezi ca masina e acolo, am facut accident…”. In momentul in care ai semnat contractul de inchiriere ai acceptat niste conditii de utilizare care te vor urmari chiar daca abandonezi masina pe camp sau prin cine stie ce parcare.
Raspunsul specific situatiei tale nu pot sa ti-l dau, dar in cazul in care dauna nu s-a soldat cu persoane ranite, caz in care ar trebui sa suni imediat la politie, atunci pasul urmator ar fi sa suni la numarul de contact al firmei de unde ai inchiriat masina, numar stipulat de obicei si in contractul de inchiriere pe care l-ai semnat.
Acel numar te va lamuri cu urmatorii pasi care trebuie sa ii faci.
Daca ai inchiriat o masina in braila iar masina a fost lovita atat de tare incat nu se mai poate deplasa, vei avea nevoie de o masina de tractari locala, care sa raspunda la orice ora din zi si din noapte…. iar pentru asta iti recomand serviciile Dltractari.ro.

Recomandam urmatoarele obiective turistice in zona