HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Pensiunea Harttas

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Cazare Pensiunea Harttas Tulcea Maliuc Delta Dunarii

Contact Cazare

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

TAXI in zona

taxi TAXI Tulcea
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Tulcea
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Tulcea
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Tulcea
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Agentie de Turism

Agentie turism Tulcea
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Tulcea
contacteaza-ne pentru oferta promovare

download aplicatie gratuita android
download aplicatie gratuita ios

Cazare Pensiunea Harttas - Pensiuni Delta Dunarii

Cazare Pensiunea Harttas: aceasta pagina este dedicata unitatii de cazare Pensiunea Harttas ce ofera cazare, este inscrisa pe hvp in categoria Pensiuni, zona turistica Delta Dunarii, in judetul Tulcea, localitatea Maliuc Sat Vacanta Vulturu

Descriere unitate cazare

Situata pe bratul Sulina in localitatea Vulturu,intalneste toate conditiile de aventura,pescuit,relaxare la piscina,plimbari cu catamaranul, salupe rapide off roade(se poate ajunge si cu masina prin traversarea Bratului Sf.Gheorghe in localitatea Nufarul).

De la venire si pana la plecare, veti simti adevarata aventura in Delta Dunarii! Servicii Cazare Pensiunea Harttas dispune de 14 camere de cazare:
• 7 camere cu pat dublu, baie proprie si balcon
• 4 camere cu pat matrimonial, baie proprie si balcon
• 3 camere cu pat single, baie proprie si balcon Dotari: Aer conditionat, tv-satelit, mini bar, bai proprii. Conditiile de cazare oferite reprezinta garantia unei vacante perfecte intr-o atmosfera rustica.
Restaurantul propriu Pensiunii Harttas, situat la parter, are o capacitate de 60 de persoane, si pune la dispozitie clientilor sai, cele mai gustoase specialitati romanesti, cat si specialitati internationale.
Terasa pe timpul verii masa se poate servi pe o terasa inspirata dintr-un trecut indepartat unde elementele din jur, te rup din lumea reala si te poarta pe taramuri nebanuite: o lume lipsita de stres si griji cotidiene.
Sala de conferinte a pensiunii noastre este un loc potrivit si pentru organizarea unor potentiale intalniri de afaceri sau team building-uri, in acest scop beneficiind de o sala de conferinte cu capacitatea totala de 50 de locuri.Piscina in aer liber are o suprafata de 80mp.Ambarcatiuni 2 salupe de 150 de cai, un catamaran de agrement.

Recomandam urmatoarele obiective turistice in zona