HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Pensiunea Europa Transfagarasan

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Cazare Pensiunea Europa Transfagarasan Sibiu Cartisoara Transfagarasan

Contact Cazare

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

TAXI in zona

taxi TAXI Sibiu
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Sibiu
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Sibiu
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Sibiu
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Agentie de Turism Sibiu

Agentie turism Sibiu
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Sibiu
contacteaza-ne pentru oferta promovare

download aplicatie gratuita android
download aplicatie gratuita ios

Cazare Pensiunea Europa Transfagarasan - Pensiuni Transfagarasan

Cazare Pensiunea Europa Transfagarasan: aceasta pagina este dedicata unitatii de cazare Pensiunea Europa Transfagarasan ce ofera cazare, este inscrisa pe hvp in categoria Pensiuni, zona turistica Transfagarasan, in judetul Sibiu, localitatea Cartisoara (Transfagarasan / DN7C) Cartisoara, jud. Sibiu

Descriere unitate cazare

Complexul turistic Europa Transfagarasan este situat pe DN7C, la 9 km de Balea Cascada si la 23 km de Balea Lac, acolo unde incepe urcarea spre inaltimile varfurilor din Fagaras.Asezat intr-o zona mirifica, muntele iti ofera aerul tare, freamatul copacilor si susurul apei. Noi am completat totul cu un loc de odihna ispititor, pentru ca tu sa te simti eliberat de stresul cotidian al orasului.Structura de cazare cuprinde 101 de locuri, distribuite in 21 de camere duble (atat cu pat matrimonial cat si cu 2 paturi single), 9 camere cu 3 locuri si 8 apartamente cu cate 4 locuri. Fiecare camera dispune de baie proprie, doar apartamentele sunt compuse din doua camere cu o baie comuna.Camerele capteaza atentia prin suprafata generoasa, cromatica odihnitoare, dominata de prezenta lemnului, aranjamentul lejer al mobilierului, toate acestea inlocuind senzatia de 'loc de dormit' cu cea a unui veritabil spatiu de odihna si relaxare. 
Pentru servirea mesei exista restaurantul, cu o capacitate de 100 de locuri, completat, in sezonul cald, de terasele exterioare si foisor, unde sunt distribuite inca 40 de locuri. Preparatele culinare, satisfac atat gusturile celor cu preferinte traditionale cat si a celor care iubesc diversitatea bucatariei interntionale. Toate acestea sunt desavarsite de bauturile asortate pe care le puteti degusta aici.Pentru a oferi un confort deosebit, complexul detine centrala proprie care furnizeaza caldura si apa calda la parametri optimi. Toate camerele sunt dotate cu televizor.Pentru recreerea dvs. va punem la dispozitie masa de biliard, tenis de masa, sah, table, remmy - incluse in tariful de cazare ; atv-uri - contra cost.Complexul Turistic Europa Transfagarasan ofera posibilitatea organizarii de evenimente gen intalniri de afaceri, conferinte, team building, training. In acest scop exista sala de conferinte, a carei capacitate variaza intre 50 si 150 de locuri in functie de modul de aranjare a aspatiului (format teatru, sala de clasa, format U sau banchet).
Mediul ambiental din zona, face posibila practicarea unor modalitati de agrement diversificate: drumetii, trasee montane provocatoare, ski, snowboard.Complexul ofera posibilitatea de a inchiria ATV-uri si de a va delecta cu atmosfera unui foc de tabara spectaculos organizat de noi.
Atractii turistice in zona:
Cascada Balea- situata in Muntii Fagaras, este una dintre cele mai renumite din Romania, se afla la altitudinea de 1234 metri, iar cadere apei se face de la 68 de metri.Lacul glaciar Balea - este un adevarat monument al naturii(format in circ glaciar), avand o lungime de 360 metri, latimea de 240 metri si o adancime de 11 metri. Situat la altitudinea de 2034 metri, lacul se afla intre Defileul Oltului si Poalele Muntilor Piatra Craiului. In timpul verii se poate ajunge cu masina iar iarna cu telecabina de la cabana "Balea Cascada". Din 1932 este declarat rezervatie stiintifica.Muzeul satesc Badea Cartan - este situat in Cartisoara si cuprinde o intreaga poveste a celebrului oier care a mers pe jos la Roma sa-si vada cu ochii lui stramosii de pe Coloana.
Manastirea Sambata de Sus - situata la 30 km, ctitorie a marelui voievod Constantin Brancoveanu, cu impresionanta sa colectie de icoane pe sticla si scoala de icoane, reprezinta un important asezamant monahal pastrator de traditie.Daca ai poposit macar o noapte la noi, suntem siguri ca vei reveni cu placere si ii vei indemna si pe altii sa o faca.
Rezervari :
Telefonic : 
0745.323.315 - dl Gheorghe Raicu; 
Online: 
completand formularul de pe site: www.europatransfagarasan.ro
Pentru a nu avea probleme cu rezervarile pe care le solicitati, va rugam sa raspundeti la toate intrebarile personalului (in cazul rezervarii telefonice) sau sa completati toate campurile din formular, astfel incat sa va putem contacta pentru confirmarea rezervarii, sau in cazul aparitiei diverselor situatii de urgenta.