HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Pensiunea Casa Pintea

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Cazare Pensiunea Casa Pintea Maramures Baia Mare Maramures

Contact Cazare

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

TAXI in zona

taxi TAXI Maramures
Avem locul liber pentru promovare companie taxi pe judetul Maramures
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Maramures
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Maramures
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Agentie de Turism Maramures

Agentie turism Maramures
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Maramures
contacteaza-ne pentru oferta promovare

download aplicatie gratuita android
download aplicatie gratuita ios

Cazare Pensiunea Casa Pintea - Pensiuni Maramures

Cazare Pensiunea Casa Pintea: aceasta pagina este dedicata unitatii de cazare Pensiunea Casa Pintea ce ofera cazare, este inscrisa pe hvp in categoria Pensiuni, zona turistica Maramures, in judetul Maramures, localitatea Baia Mare Baia Mare, str. Petofi Sandor nr. 20, jud. Maramures

Descriere unitate cazare

Spre sfarsitul anului 2005, in orasul Baia Mare, s-a deschis un spatiu hotelier "CASA PINTEA" ce ofera doritorilor cazare in pensiune de * * *, restaurant, bar si crama.
Pensiunea se afla la 10 minute de centrul nou al orasului si 5 minute de centrul "MILLENIUM" (centrul vechi), in zona Parcului Municipal si a Gradinii Zoologice, oferind o superba priveliste, in functie de anotimp, in mijlocul naturii.
Pentru cazare "CASA PINTEA" dispune camere duble, ptr. fumatori si nefumatori, si un apartament, toate cu un design unic inspirat de aerul familiar de acasa, fiecare avand alta culoare, alt mobiler, alte decoruri, ptr. a va oferi tot comfortul necesar de-a lungul sederii.
La capitolul dotari va oferim in fiecare camera televiziune prin cablu, telefon international, servicii internet prin curent electric, minibar, aer conditionat, iar baile sunt dotate cu cabine de dus cu hidromasaj, si uscator de par.
In mod special una dintre camere confera statutul de camera nuptiala, in culori deosebite si conditii de neuitat ptr. cei ce se hotarasc sa faca cel mai important pas al vietii.
Receptia pensiunii este deschisa 24 de ore din 24, camerele pregatindu-se pentru checking incepand cu orele 12.00, checking out facandu-se in ziua plecarii pana la orele 10.00. 
Pentru a fi binedispusi in noua zi, va oferim mic dejun, inclus in tariful de cazare, intre orele 7.00 si 10.00 dimineata.
Restaurantul cu o capacitate de 52 de locuri si separeu cu 12 locuri, va ofera atat meniuri traditionale romanesti, cat si meniuri internationale, bucatarul sef pregatind fiecare meniu proaspat, tinand cont de dorintele speciale ale fiecarui client.
Pentru a petrece clipe placute impreuna cu cei dragi, barul si crama va stau la dispozitie pana seara tarziu cu o mare varietate de vinuri si bauturi speciale.
In plus in sezonul estival, pensiunea dispune de o terasa cu vedere spre Parcul Municipal, terasa organizata in trepte.