HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Pensiunea Plaiul Castanilor

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Cazare Pensiunea Plaiul Castanilor Gorj Tismana Oltenia

Contact Cazare

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

TAXI in zona

taxi Taxi in Zona
Intercity Taxi
Nume
Intercity Taxi
Telefon
0253.206.011

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Gorj
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Gorj
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Agentie de Turism

Agentie turism Gorj
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Gorj
contacteaza-ne pentru oferta promovare

download aplicatie gratuita android
download aplicatie gratuita ios

Cazare Pensiunea Plaiul Castanilor - Pensiuni Oltenia

Cazare Pensiunea Plaiul Castanilor: aceasta pagina este dedicata unitatii de cazare Pensiunea Plaiul Castanilor ce ofera cazare, este inscrisa pe hvp in categoria Pensiuni, zona turistica Oltenia, in judetul Gorj, localitatea Tismana Sat. Gornovita, Nr. 136

Descriere unitate cazare

Agro-Pensiunea “Plaiul Castanilor” este situata in satul Gornovita, orasul Tismana, judetul Gorj, la o distanta de 30 km de Targu Jiu, 5 km fata de Manastirea Tismana si 8 km de Casa memoriala “Constantin Brancusi”. Face parte dintr-o gospodarie taraneasca atestata documentar in 1864, departe de vacarmul urban.


Pensiunea este compusa din 8 camere (18 locuri) cu bai proprii, centrala proprie, cablu TV, internet. Restaurantul are un numar de 20 locuri unde se poate servi mancare traditionala gorjeneasca: sărmăluțe cu mămăliguță, tochitură țărănească, ciorbă de pui, de fasole cu os afumat, zacuscă, lactate si produse din carne obtinute de la animalele din gospodarie, compoturi, sucuri produse in gospodarie, pastrav de Tismana cu mujdei de usturoi stropit cu vin din via familiei. La cerere se pot organiza mese festive. De Sf. Paste, Craciun, Revelion, etc. . In curtea pensiunii se afla o terasa de vara de 30 locuri, iar sala de protocol dispune de tot confortul.

Pensiunea dispune de o parcare proprie si urmatoarele locuri de agreement dispuse intr-o gradina generoasa (2 ha): helesteu, mini-teren volei si baschet, masa de tenis si biliard, aparate fitness, teren de fotbal, gradina cu brazi, livada de pomi fructiferi.

Bela-iepusoara, Patrocle-catelul si Joiana-vacuta va vor astepta impreuna cu celelalte surate pentru salut si prezentare. Caruta, sareta si saua asteapta sa va transporte in peisajul mioritic, specific satului de deal-munte.

Seara, la un foc de tabara si un gratar gorjenesc, va puteti distra la un joc de carti, remi, table, sah sau se poate citi o carte buna din biblioteca proprie, administratori fiind cadre didactice.

Gazdele si personalul pensiunii va asteapta cu mare drag sa va petreceti un concediu de neuitat! Deviza noastra este Pensiunea “Plaiul Castanilor”- vis implinit!

Pensiunea “Plaiul Castanilor” locul în care se regăsește farmecul stilului arhitectural rustic gorjenesc (stalpi si arhitrave sculptate, pridvor) și savoarea bunătăților din bucătăria proprie, taraneasca, atestata ecologic. Nici copii nu au fost uitați, pensiunea punându-le la dispoziție un loc de joacă special amenajat.

- pentru copiii cazați în camera cu părinții, cu vârsta de până la 5 ani, cazarea este gratis.
- pentru grupuri organizate tarifele sunt negociabile, în funcție de numărul de persoane cazate, durata sejurului și serviciile solicitate.

Animalele de companie sunt acceptate gratuit.

- confirmarea cererii de rezervare se face telefonic.
- plata serviciilor de cazare și a serviciilor suplimentare se face cu numerar și prin transfer bancar.

Pentru abordarea traseelor, pensiunea este partenera-gazda cu asociatii ale fermierilor locali care dispun de o baza materiala in deplina dezvoltare (Masina 4×4, corturi, poteci de munte marcate, stane montane, refugii).