HVP Hoteluri Vile Pensiuni Cazare

Pensiunea Margot

  • Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
    Pentru promovare contacteaza-ne
Cazare Pensiunea Margot Gorj Targu Jiu Oltenia

Contact Cazare

Pagina Demonstrativa afacerea nu este promovata
Pentru promovare contacteaza-ne

TAXI in zona

taxi Taxi in Zona
Intercity Taxi
Nume
Intercity Taxi
Telefon
0253.206.011

Inchiriaza o masina

Inchiriaza o masina in judetul Gorj
LOCUL ESTE LIBER
promovare firma de inchiariat masini pe judetul Gorj
contacteaza-ne pentru oferta promovare

Agentie de Turism

Agentie turism Gorj
LOCUL ESTE LIBER
promovare agentie de turism pe judetul Gorj
contacteaza-ne pentru oferta promovare

download aplicatie gratuita android
download aplicatie gratuita ios

Cazare Pensiunea Margot - Pensiuni Oltenia

Cazare Pensiunea Margot: aceasta pagina este dedicata unitatii de cazare Pensiunea Margot ce ofera cazare, este inscrisa pe hvp in categoria Pensiuni, zona turistica Oltenia, in judetul Gorj, localitatea Targu Jiu str.Romanesti nr.9

Descriere unitate cazare

Pensiunea Restaurant Margot este situată la drumul European E79 Tîrgu-Jiu – Craiova, în cartierul rezidențial Romanești.
DISTANTE:
La pas faceți 10 minute până la noul Mall din Tîrgu-Jiu și 20-25 minute până în centrul 0 al orașului. Cu mașina faceți 3-4 minute până la Mall și 6-7 minute până în centru.
DESCRIERE
Pensiunea Margot dispune de o curte exterioară mare compusă din: spațiu de parcare și spațiu de recreere, unde aveți posibilitatea să faceți un grătar și să vă relaxați în balansoar. Copii dumneavoastră se pot juca în zona verde, iar toamna se pot bucura din plin de strugurii din jurul reședinței. În spatele casei reședința Margot se bucură de prezența unui zăvoi de salcâmi (aflat pe fostul curs al Jiului), care dimineața este sursa unei simfonii, oferite de privighetori și fazani.
Restaurantul Margot dispune de aprox. 50 locuri și de un spațiu (terasă închisă) pentru fumători. Fumatul este strict interzis în restaurant, cu excepția evenimentelor organizate, când sistemele de ventilație anti-fum intervin în purificarea aerului.
Spațiul de cazare este compus din 6 camere (duble, matrimoniale și triple), dotate cu TV, aer condiționat performant, frigider, plase împotriva insectelor și o baie complet utilată (inclusiv uscător de păr și aparat de ventilație). Atât restaurantul, cât și camerele, au acces Wi-fi nelimitat.
Vă asigurăm de un sejur dacă nu perfect, cel puțin de neuitat, în orașul lui Brâncuși!